Rochia de mireasă a lui Kate Middleton, realizată de designerul Bruce Oldfield

Rochia de mireasă pe care Kate Middleton o va purta la nunta sa cu prinţul William al Marii Britanii, care va avea loc pe 29 aprilie, va fi creată de designerul britanic Bruce Oldfield, informează femalefirst.co.uk.

221 afișări
Imaginea articolului Rochia de mireasă a lui Kate Middleton, realizată de designerul Bruce Oldfield

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton, realizată de designerul Bruce Oldfield (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Speculaţiile privind alegerea designerului pentru crearea rochiei au apărut după ce mama lui Kate, Carole, şi sora viitoarei prinţese, Pippa - care cel mai probabil va fi şi domnişoara de onoare a acesteia -, au vorbit cu designerul la magazinul acestuia.

Vizita celor două a durat circa 90 de minute, timp în care au studiat mai multe rochii din magazin.

O sursă apropiată casei regale a declarat pentru Daily Express: "Trebuie să fi fost o întâlnire specială, deoarece, ca regulă generală, domnul Oldfield nu lucrează în vitrina magazinului".

"Kate a ajuns, în mare, la o decizie. Dar vrea să ţină secret modelul şi designerul, ca surpriză pentru mire în ziua nunţii, în linie cu tradiţia. Este foarte entuziasmată", a declarat o altă sursă pentru Daily Mail.

Părinţii lui Kate, Carole şi Michael Middleton, au decis să plătească pentru rochia de mireasă a fiicei lor.

Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St. Andrews din Scoţia, au o relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.

William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici