Rochia de mireasă cu cea mai lungă trenă, scoasă la licitaţie

Rochia de mireasă cu cea mai lungă trenă din lume, de 1.579 de metri, care a intrat în Cartea Recordurilor şi a fost creată de designer-ul Oana Comănescu, va fi scoasă la licitaţie în cadrul Târgului de nunţi din Piaţa Constituţiei.

147 afișări
Imaginea articolului Rochia de mireasă cu cea mai lungă trenă, scoasă la licitaţie

Rochia de mireasă cu cea mai lungă trenă, scoasă la licitaţie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Piesa vestimentară trofeu, cu o trenă de 1.579 de metri, este expusă într-un stand expoziţional dedicat, pe un manechin prevăzut cu umbrelă de soare şi alături de o maşină de epocă. Trena este aşezată circular, lungimea ei fiind marcată din loc în loc cu pancarde.

Rochia, realizată din 1.600 de metri de tul şi decorată cu 7.000 de pietre, este rezultatul muncii de 30 de zile a unei echipe de 25 de persoane.

Creaţia designer-ului român Oana Comănescu a fost expusă în cadrul "E-marriage Fest 2009", eveniment dedicat tuturor celor care vor să-şi celebreze comuniunea cu toată orchestraţia din filmele americane.

Astfel, pe lângă rochiile ornate cu generozitate, viitoarele mirese puteau alege de la invitaţii de nuntă la covoare roşii şi făclii, de la modele de unghii la baloane sidefate sau diverse suporturi lebădă ce puteau fi folosite pentru fructe, flori sau pentru a încadra pentru posteritate mirii şi nuntaşii.

Pentru cei cărora romantismul nu le-a dat încă aripi, organizatorii de nunţi pun la dispoziţie pachete de porumbei, zburători sau nezburători.

Un pachet de zece porumbei voltaţi costă 350 lei, în timp ce unul care include zece porumbei voltaţi şi zece voiajori costă 600 de lei.

Grandoarea nu ocoleşte nici automobilele nupţiale, de la limuzinele Hammer la Ford F 150, prevăzute cu minibar, plasme, neoane, şofer şi canapele de piele, la trăsuri albe din lac, prevăzute cu cai şi coroniţe.

Târgul a atras atât viitoare mirese, cât şi curioşi atraşi de zvonul că trena rochiei intrate în Cartea Recordurilor va fi ridicată cu elicopterul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici