Rochia de mireasă Givenchy a propulsat-o pe ducesa Meghan în TOPUL eleganţei făcut de Vogue pentru 2018

Ducesa Meghan de Sussex, actriţele Emma Stone, Saoirse Ronan şi Zoë Kravitz şi cântăreaţa Lady Gaga au fost incluse pe lista celor mai elegante femei din 2018 întocmită de revista Vogue.

623 afișări
Imaginea articolului Rochia de mireasă Givenchy a propulsat-o pe ducesa Meghan în TOPUL eleganţei făcut de Vogue pentru 2018

Rochia de mireasă Givenchy a propulsat-o pe ducesa Meghan în TOPUL eleganţei făcut de Vogue pentru 2018

Pe aceeaşi listă se mai află femei celebre, precum actriţele Zendaya, Tracee Ellis Ross şi Gemma Chan, cântăreaţa Rihanna şi fotomodelul XXL Paloma Elsesser.

Potrivit Vogue, Meghan Markle a uimit planeta cu rochia de mireasă marca Givenchy pe care a purtat-o la nunta sa şi a prinţului Harry al Marii Britanii de pe 19 mai, o alegere care rezumă "starea sa de spirit modernă".

Ducesa a mai fost lăudată şi pentru alegerile sale vestimentare din timpul turneului oficial susţinut în Oceania alături de soţul său, dar şi pentru ţinutele din timpul sarcinii, fosta actriţă americană urmând să devină mamă în primăvara anului viitor.

Printre altele, Lady Gaga a fost lăudată pentru faptul că a reinterpretat costumele masculine supradimensionate, iar Zoë Kravitz, pentru ţinutele "impecabile" şi capacitatea de a trece de la stilul punk la elegant cu mare naturaleţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici