Rock The City - Limp Bizkit, Queensryche, Saga - se mută la Arenele Romane

Festivalul Rock The City, care va avea loc pe 28 iunie, în Capitală, şi la care vor concerta trupele Limp Bizkit, Queensryche şi Saga, se mută de pe stadionul "Arcul de Triumf" la Arenele Romane, informează organizatorii evenimentului.

57 afișări
Imaginea articolului Rock The City - Limp Bizkit, Queensryche, Saga - se mută la Arenele Romane

Rock The City - Limp Bizkit, Queensryche, Saga - se mută la Arenele Romane (Imagine: myspace.com)

De asemenea, organizatorii vor pune în vânzare, începând de sâmbătă, bilete la o nouă categorie de preţ - 99 de lei.

"Dorim să facem totul pentru a permite unui public de rock cât mai numeros să se bucure în cele mai bune condiţii de cele trei recitaluri pe care le-am pregătit pentru prima ediţie a festivalului Rock The City", a declarat Denise Săndulescu, director general al firmei organizatoare, D&D East Entertainment.

"Pentru posesorii de bilete din categoria de 130, respectiv 150 lei, vom amenja o zonă specială de tip VIP, cu vizibilitate foarte bună şi unde vor beneficia de câteva extra servicii", a completat ea.

Biletele pot fi procurate din magazinele Diverta şi Germanos, dar şi pe Eventim.ro, Ticketpoint.ro, Blt.ro şi Bilete.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici