Rockerii de la Scorpions concertează pe 16 iulie, la Bucureşti. Muse şi Iron Maiden ajung în capitală la Festivalul Rock the City, pe 29 şi 30 iulie

Formaţia Scorpions va susţine un concert pe 16 iulie, la Romexpo, în Bucureşti, iar trupele Muse şi Iron Maiden vor concerta în capitală în cadrul ediţiei din 2016 a Festivalului Rock the City care va avea loc pe 29 şi 30 iulie 2016.

4803 afișări
Imaginea articolului Rockerii de la Scorpions concertează pe 16 iulie, la Bucureşti. Muse şi Iron Maiden ajung în capitală la Festivalul Rock the City, pe 29 şi 30 iulie

Rockerii de la Scorpions concertează pe 16 iulie, la Bucureşti. Muse şi Iron Maiden ajung în capitală la Festivalul Rock the City, pe 29 şi 30 iulie (Imagine Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

D&D East Entertainment a anunţat pe pagina oficială de Facebook că rockerii de la Scorpions vor susţine un concert pe 16 iulie, la Pavilionul Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului mondial aniversar, pus la cale pentru sărbătorirea celor 50 de ani de la înfiinţarea faimoasei trupe rock.

Biletele se pun în vanzare miercuri, 30 martie, de la ora 16:00, prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, conform D&D East Entertainment.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra. Trupa a fost înfiinţată în 1965 şi are în componenţa actuală cinci muzicieni care provin din ţări diferite. Celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", "Send Me an Angel", Scorpions s-a afirmat ca fiind una dintre cele mai valoroase trupe heavy ale Germaniei. Balada "The Wind of Change", lansată în 1990 şi considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991.

Trupele Muse şi Iron Maiden sunt cap de afiş în concertul care va avea loc la Bucureşti în cadrul ediţiei din 2016 a festivalului Rock the City, potrivit unui anunţ făcut, miercuri, pe pagina de Facebook a companiei D&D East Entertainment.

Festivalul Rock The City se întoarce în Bucureşti după doi ani de pauză, ultima ediţie a festivalului fiind cea care a avut loc pe 27 şi 28 iulie 2013, în parcarea Romexpo din Bucureşti, printre trupele răsunătoare care au concertat în cadrul evenimentului numărându-se Rammstein, Bullet For My Valentine, Heaven Shall Burn sau Enslaved.

Pe 29 iulie 2016 va avea loc concertul trupei Muse, cu Volbeat şi Birth of Joy în deschidere, iar pe 30 iulie este programat concertul trupei britanice de heavy metal Iron Maiden, cu Raven Age în deschidere. Muse şi Iron Maiden au mai concertat la Bucureşti.

Festivalul Rock The City este organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Biletele se pun în vânzare miercuri, 30 martie, de la ora 16:00, prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, conform D&D East Entertainment.

Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei 15 albume de studio, vândute în aproximativ 90 de milioane de exemplare. Hituri precum "The Number of the Beast", "Hallowed Be Thy Name", "The Trooper", "Flight of Icarus", "Where Eagles Dare", "To Tame A Land", "Wasted Years", "Bring Your Daughter... to the Slaughter", "Afraid to Shoot Strangers", "Wasting Love" au transformat Iron Maiden într-una dintre cele mai longevive şi influente trupe de heavy metal din întreaga lume. Grupul este format din Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers şi Nicko McBrain.

În 2006, Iron Maiden a lansat albumul "A Matter of Life and Death", material care a atins primele poziţii în topurile din 40 de ţări. Albumul a fost promovat prin turneul "A Matter Of Life and Death World Tour", care a cuprins 28 de concerte în Europa. Turneul de promovare a albumului "The Final Frontier" a debutat în iunie 2012, cu o serie de show-uri în America de Nord.

Trupa britanică Iron Maiden a susţinut de-a lungul anilor mai multe concerte în România.

Muse este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa. Trupa a fost înfiinţată în 1999, la Londra, avându-i în componenţă pe Matthew Bellamy (voce, chitară şi clape), Chris Wolstenholme (chitară bass şi voce) şi Dominic Howard (la tobe şi percuţii). Muzica lor îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi electronică. Hituri ca "Time Is Running Out" şi "Starlight" dovedesc că amestecul de stiluri este unul reuşit.

Trupa Muse, renumită şi pentru show-urile sale energice şi extravagante, a compus piesa "Survival", care a fost cântecul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Muse a lansat deja şase albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii. Grupul britanic a susţinut un concert şi la Bucureşti, în octombrie 2007.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici