Rockerul Tommy Lee, toboşarul trupei Mötley Crüe, s-a logodit

Rockerul american Tommy Lee, toboşarul trupei Mötley Crüe, s-a logodit cu iubita sa, cântăreaţa Sofia Toufa.

201 afișări
Imaginea articolului Rockerul Tommy Lee, toboşarul trupei Mötley Crüe, s-a logodit

Tommy Lee şi Sofia Toufa (Imagine: Hepta)

"Vine o vreme în viaţa unui bărbat când îţi dai seama că partenerul cu care ai o relaţie îţi va fi alături toată viaţa. Salutaţi-o pe logodnica mea, care îmi va deveni în curând soţie, Sofia!", a declarat rockerul american într-un mesaj publicat, luni, pe Twitter, informează femalefirst.co.uk.

Sofia "Sofi" Toufa are 30 de ani şi este cântăreaţă.

Rockerul Tommy Lee, în vârstă de 51 de ani, a avut o viaţă personală tumultuoasă şi a fost căsătorit de trei ori. Muzicianul s-a căsătorit prima dată cu modelul Elaine Starcuk în noiembrie 1984, dar a divorţat în anul următor. S-a căsătorit pentru a doua oară, în 1986, cu actriţa Heather Locklear, dar cei doi artişti au divorţat în august 1993.

În 1995, la doar patru zile după ce a cunoscut-o pe actriţa Pamela Anderson, una dintre vedetele serialului "Baywatch", cei doi s-au căsătorit. Tommy Lee şi Pamela Anderson au împreună doi copii - Brandon, în vârstă de 17 ani, şi Dylan, în vârstă de 16 ani -, dar au divorţat în 1998. Totuşi, cei doi s-au împăcat şi s-au despărţit în 2001, apoi au decis din nou să se împace în 2008, însă s-au despărţit încă o dată în acelaşi an.

Tommy Lee a fost logodit şi cu fosta soţie a cântăreţului Prince, Mayte Garcia, din 2001 până în 2003, dar a recunoscut ulterior că în acea perioadă era încă "îndrăgostit" de Pamela Anderson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici