Rod Stewart îşi va lansa autobiografia în octombrie 2012

Cântăreţul britanic Rod Stewart a anunţat că a început să îşi scrie autobiografia, pe care o va lansa în octombrie 2012. Artistul britanic a promis, totodată, că "nu va omite nimic" în acest volum de memorii.

114 afișări
Imaginea articolului Rod Stewart îşi va lansa autobiografia în octombrie 2012

Rod Stewart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul în vârstă de 66 de ani, care are opt copii şi a fost căsătorit de trei ori, a spus că va fi foarte sincer în relatarea evenimentelor din viaţa lui, informează contactmusic.com.

"Este un lucru amuzant să scriu povestea vieţii mele şi intenţionez să nu omit nimic. Am avut o viaţă interesantă, am cunoscut câteva persoane extraordinare şi am avut parte de câteva experienţe extraordinare. Am aşteptat tot acest timp, până la sărbătorirea a 50 de ani de carieră, şi mi-am dat seama că nu pot să mai amân. Uitaţi de scheletul ascuns în debara. Acest volum va fi integral despre şosetele şi lenjeria intimă aruncate sub pat", a spus artistul britanic.

Volumul de memorii va prezenta, totodată, lupta artistului cu cancerul de tiroidă şi realizările sale artistice şi va relata diverse aspecte din perioada în care Rod Stewart a colaborat cu The Jeff Beck Group şi cu trupa The Faces.

Volumul autobiografic al cântăreţului Rod Stewart va fi publicat de editura Random House în octombrie 2012.

Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici