Rod Stewart, pasionat de construirea de căi ferate în miniatură

Cântăreţul Rod Stewart a construit, timp de 12 ani, o machetă feroviară care prezintă un oraş traversat de o cale ferată în miniatură, informează Reuters.

4 afișări
Imaginea articolului Rod Stewart, pasionat de construirea de căi ferate în miniatură

Rod Stewart, pasionat de construirea de căi ferate în miniatură

Stewart, care are 62 de ani, a petrecut numeroase nopţi construind şi finisând clădirile în miniatură şi alte elemente ale oraşului care formează o platformă cu dimensiunile de 36 de metri lungime şi şapte metri lăţime.

Creaţia cântăreţului, intitulată "Grand Street & Three Rivers RR", este prezentată în ediţia din decembrie a revistei "Model RailRoader", împreună cu un interviu cu Stewart. "Sunt mândru că sunt un constructor de căi ferate în miniatură. Pentru mine, înseamnă tot mai mult să ajung pe coperta unei publicaţii precum Model Railroader decât pe cea a unui titlu muzical", a spus Stewart. "Îmi pare rău pentru cei care nu au un hobby ca acesta, pentru că este extrem de relaxant", a adăugat el.

Relaţia dintre cântăreţ şi revista pasionaţilor de machete de căi ferate a început după ce cântăreţul i-a trimis o scrisoare editorului prin care îi spunea că e cititor pasionat al titlului, că face machete de 20 de ani şi sugera că fotografiile modelului pe care l-a construit ar putea fi de interes pentru publicaţie. Ulterior, Rod Stewart a fost vizitat de un reprezentant al revistei care a cerut să vadă macheta, care recrează un peisaj din Manhattan-ul anilor 1940 şi care ocupă aproape întreg etajul al treilea al reşedinţei cântăreţului din Beverly Hills.

Rod Stewart a început să fie interesat de machetele de căi ferate în copilărie, când se afla la Londra. Stewart nu este singura vedetă pasionată de trenuleţele în miniatură. Frank Sinatra a avut aceeaşi pasiune, la fel ca şi Mandy Patinkin şi cântăreţul Neil Young.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici