Roisin Murphy, îmbrăcată de un designer român (Video şi Galerie Foto)

Cântăreaţa Roisin Murphy a apărut la unul dintre cele mai importante evenimente de modă din lume, Milano Fashion Week (Săptămâna Modei de la Milano), care s-a desfăşurat între 20 şi 28 septembrie, îmbrăcată cu o rochie semnată Rozalb de Mura.

20 afișări
Imaginea articolului Roisin Murphy, îmbrăcată de un designer român (Video şi Galerie Foto)

Roisin Murphy, îmbrăcată de un designer român (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Emag!c Entertainment, organizatorii concertului pe care Roisin îl va susţine la Bucureşti, pe 5 noiembrie, reprezentanţii Rozalb de Mura s-au declarat foarte încântaţi de faptul că o artistă celebră şi un adevărat "fashion icon" precum Murphy poartă creaţiile româneşti.

GALERIE FOTO

Deschis în primăvara lui 2006, atelierul de creaţie Rozalb de Mura a atras încă de la lansare atenţia specialiştilor şi consumatorilor de modă din România şi străinătate, anul acesta fiind prezent şi pe scena London Fashion Week.

Roisin Murphy va concerta pentru a doua oară la Bucureşti, pe 5 noiembrie, la Sala Polivalentă.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la preţul de 75 de lei.

Roisin Murphy - "Sow into you"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici