Roisin Murphy vrea trandafiri roşii şi şampanie în backstage (Galerie Foto şi Video)

Cântăreaţa Roisin Murphy, care va concerta, miercuri, pentru a doua oară în România, la Sala Polivalentă din Bucureşti, a avut o singură cerinţă "extravagantă", aceea ca în cabină să aibă un buchet de trandafiri roşii, solicitare pe care, de altfel, diva o are la toate show-urile sale.

17 afișări
Imaginea articolului Roisin Murphy vrea trandafiri roşii şi şampanie în backstage (Galerie Foto şi Video)

Roisin Murphy vrea trandafiri roşii şi şampanie în backstage (Imagine: Mediafax Foto)

Considerată o adevărată "fashion icon" şi o prezenţă strălucitoare la cele mai importante prezentări de modă din întreaga lume, Roisin Murphy îşi păstrează stilul nonconformist şi în materie de băuturi.

GALERIE FOTO

Potrivit Emagic, organizator al evenimentului, pentru concertul de la Bucureşti, artista a solicitat o gamă variată de băuturi fine: vinuri vechi franţuzeşti, dar şi autohtone, şampanie sau rom vechi de 9 ani.

Din culise nu vor lipsi nici băuturile energizante, fructele proaspete sau ceaiurile cu diferite arome. În ceea ce priveşte specialităţile culinare, artista şi membrii trupei sale nu sunt deloc pretenţioşi: patru sortimente de pizza pentru momentele de relaxare de după concert.

Biletele costă 75 de lei şi mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, urmând ca în seara evenimentului acestea să fie disponibile şi la intrare.

Accesul publicului se va putea face începând cu ora 19.00, iar după warm-up, în jurul orei 21.00, vor urca pe scenă membrii Sunday People.

Roisin Murphy îşi va face apariţia în jurul orei 22.00 şi promite publicului român un show fabulos.

Roisin Murphy - "Let me know"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici