Roland, americanul care petrece 4 Iulie în Vama Veche: „Mă consider pe jumătate român acum” VIDEO

  • Roland, fotograf american, petrece Ziua Independenţei în Vama Veche.
  • Atmosfera şi oamenii din Vamă îi aduc aminte de casă.
  • Pe 4 Iulie îşi va suna familia din ţara adoptivă.
1127 afișări

Roland, un fotograf american care locuieşte de patru ani în România ratează anul acesta sărbătorirea zilei de 4 iulie în familie.

Dacă ar fi fost cu ai lui, ar fi făcut un grătar, ar fi mâncat hot-dog şi ar fi băut multă bere acasă, chiar în capitala SUA, la Washington. Pentru că nu poate să facă asta, petrece timpul în Vama Veche. 

„Am descoperit România acum 10 ani şi m-am îndrăgostit pe loc”, spune fotograful Roland Bosma. 

„Vama Veche este probabil cel mai american oraş din România. Mă consider pe jumătate român acum. Este ţara mea adoptivă. Pe 4 Iulie o să-mi fie dor de familie, probabil o să sun acasă şi o să ascult cum toată lumea mă învinovăţeşte pentru că nu sunt acolo”, a mai spus tânărul. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici