Rolling Stones, Amy Winehouse şi The Killers cântă pe un album de coveruri

Rolling Stones, Amy Winehouse, The Killers şi Fall Out Boy vor înregistra un album de coveruri pentru a finanţa diverse acţiuni caritabile, printre care se numără şi proiecte ştiinţifice care studiază fenomenul încălzirii globale, informează femalefirst.co.uk.

19 afișări
Imaginea articolului Rolling Stones, Amy Winehouse şi The Killers cântă pe un album de coveruri

Rolling Stones, Amy Winehouse şi The Killers cântă pe un album de coveruri (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Trupa The Killers va interpreta piesa "Hotel California" a grupului The Eagles.

Legendarii rockeri britanici de la The Rolling Stones vor cânta "Under the Boardwalk" a trupei The Drifters.

Amy Winehouse va interpreta cântecul "Cupid", compus de Sam Cooke.

Fall Out Boy va cânta alături de John Mayer celebrul cântec "Beat It" al lui Michael Jackson.

Albumul va fi lansat pe 9 iunie. Încasările obţinute din vânzarea albumului vor fi folosite pentru a finanţa diverse proiecte ştiinţifice care studiază şi luptă împotriva încălzirii globale, dar şi pentru sponsorizarea mai multor organisme de caritate ce sprijină victimele catastrofelor naturale.

Acest proiect a fost inspirat de succesul primului album lansat de Rhythms Del Mundo, care a inclus şi o colaborare cu trupa Coldplay, reuşind să strângă fonduri pentru sprijinirea a 175 de proiecte caritabile.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici