Rolling Stones, în fruntea clasamentelor muzicale în Marea Britanie, pentru prima dată în 16 ani

Trupa Rolling Stones s-a clasat pe prima poziţie în topul celor mai bine vândute albume din Marea Britanie, pentru prima dată în ultimii 16 ani, cu reeditarea celebrului album "Exile on Main Street".

41 afișări
Imaginea articolului Rolling Stones, în fruntea clasamentelor muzicale în Marea Britanie, pentru prima dată în 16 ani

Rolling Stones, în fruntea clasamentelor muzicale în Marea Britanie, pentru prima dată în 16 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scos la vânzare pe 17 mai, "Exile on Main Street" este o versiune remasterizată a celebrului album lansat de Rolling Stoners în 1972. Albumul conţine 10 melodii inedite, nelansate de trupă până acum.

Considerat unul dintre cele mai bune albume din istorie, "Exile on Main Street", influenţat de instabilitatea socială şi politică de la sfârşitul anilor '60, are componente de muzică americană rock, blues, gospel şi soul.

Trupa Rolling Stones, compusă în prezent din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood, a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici