Rolling Stones şi-a încheiat turneul mondial

Veteranii de la Rolling Stones şi-au încheiat turneul mondial "A Bigger Bang" cu un concert la Londra, fără să confirme fanilor dacă va mai urma sau nu un altul, informează Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului Rolling Stones şi-a încheiat turneul mondial

Rolling Stones şi-a încheiat turneul mondial

Speculaţiile s-au intensificat în ultima vreme până la punctul în care au devenit o glumă pasată de la trupă la jurnalişti şi înapoi.

În mod previzibil, solistul trupei, Mick Jagger, nu a făcut anunţul în timpul concertului de două ore care a avut loc la stadionul O2 din Greenwich, sudul Londrei. Locaţia este la câţiva kilometri distanţă de clubul Marquee, unde Rolling Stones a avut primul concert, în iulie 1962.

În schimb, solistul Mick Jagger le-a mulţumit fanilor pentru că au fost alături de trupă prin "foc şi gheaţă şi furtuni şi copaci şi Dumnezeu mai ştie ce".

Cuvântul "copaci" a făcut referire la un incident din aprilie 2006, când chitaristul Keith Richards a căzut dintr-un cocotier, în timp ce se afla în vacanţă în insulele Fiji. Din cauza acestui eveniment, trupa a fost nevoită să anuleze şi să reprogrameze mai multe spectacole din cadrul turneului european.

La acest ultim concert, pentru prima dată, Richards şi colegul său chitarist Ronnie Wood nu au fumat pe scenă, urmând regulile impuse de noua lege împotriva fumatului adoptată în Marea Britanie. Richards a putut fi văzut totuşi pufăind în spatele scenei, în pauze.

Turneul "A Bigger Bang" a cuprins 146 de concerte în 31 de ţări.

Rolling Stones au avut astfel ocazia să cânte pentru prima dată în ţări precum China, Muntenegru, România şi Serbia, dar şi la finala Super Bowl din Detroit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici