Roman Abramovici a devenit tată pentru a şasea oară

Proprietarul clubului Chelsea, miliardarul rus Roman Abramovici, a devenit tată pentru a şasea oară, iubita sa Daria Jukova dând naştere, în acest week-end, la Los Angeles, unui băieţel ce se va numi Aaron Alexander.

15 afișări
Imaginea articolului Roman Abramovici a devenit tată pentru a şasea oară

Roman Abramovici a devenit tată pentru a şasea oară

"Dasha a crescut în Los Angeles şi dorea să nască acolo. Mămica, tatăl şi bebeluşul sunt bine. Toată familia este încântată", a declarat o sursă din anturajul cuplului, citată de publicaţia Sunday Mirror.

Potrivit agenţiei Ria Novosti, Abramovici a fost prezent, vineri, la naşterea fiului său, la centrul medical Cedars-Sinai.

Roman Abramovici, în vârstă de 42 de ani, mai are doi fii şi trei fiice cu fosta sa soţie, Irina, de care a divorţat în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici