Roman Polanski se întoarce pe marile ecrane cu un thriller politic

Regizorul francez Roman Polanski se întoarce pe marile ecrane cu un thriller politic, "The Ghost", adaptare a unui roman cu acelaşi titlu, care a fost lansat luna trecută, scris de Robert Harris.

2 afișări
Imaginea articolului Roman Polanski se întoarce pe marile ecrane cu un thriller politic

Roman Polanski se întoarce pe marile ecrane cu un thriller politic

Scenariul filmului va fi semnat de Roman Polanski şi Robert Harris, informează variety.com.

Filmul va prezenta povestea unui scriitor-fantomă angajat să redacteze memoriile unui fost premier britanic. Scriitorul va descoperi nişte secrete care îi vor pune viaţa în pericol.

Filmările vor începe în vara anului viitor, în Europa.

Filmul va fi produs de Alain Sarde şi Robert Benmussa de la casa RP Productions şi finanţat cu surse private, ca majoritatea proiectelor anterioare ale regizorului.

Polanski s-a mai asociat cu cei doi producători şi pentru alte două producţii de succes, "Pianistul" (2002), pentru care a fost recompensat cu un premiu Oscar, şi "Oliver Twist" (2005).

În ultimele 18 luni, Polanski a lucrat la "Pompei", o superproducţie de 100 de milioane de dolari, dar, în septembrie, regizorul a renunţat la acest proiect.

"Caut de multă vreme un thriller politic, iar «The Ghost» este perfect", a spus Polanski. "Robert a scris un roman atât de plin de suspans încât este destul de greu să faci un scenariu din el", a adăugat regizorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici