Român prins în Olanda cu 30 de telefoane mobile, furate, ascunse în şortul de ciclist. FOTO

Poliţia din Olanda a arestat un român prins cu 30 de telefoane mobile în pantalonii de ciclist, relatează BBC.

941 afișări
Imaginea articolului Român prins în Olanda cu 30 de telefoane mobile, furate, ascunse în şortul de ciclist. FOTO

Un hoţ român a încercat să dea lovitura la un concert rock al trupei canadiene Sum 41 din Amsterdam-Zuidoost, potrivit BBC

Bărbatul de 34 de ani a furat nu mai puţin de 30 de telefoane mobile pe care le-a ascuns în pantaloni. Fanii rock au alertat poliţia care a blocat intrările în sală şi l-au prins.

Poliţiştii olandezi au ajuns la concert cu un efectiv numeros, mai ales că fuseseră avertizaţi de poliţia belgiană că 50 de telefoane mobile au fost furate la concertul aceleiaşi trupe, din Antwerp.

Nu se cunoaşte încă dacă românul avea complice la furtul de pe 21 ianuarie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici