România concurează la Eurovision în cea de-a doua semifinală, pe 27 mai

România va intra în concursul Eurovision în cea de-a doua semifinală, care va avea loc pe 27 mai, au hotărât, duminică, organizatorii, în urma unei trageri la sorţi desfăşurate la Oslo, în Norvegia, se arată pe site-ul oficial al evenimentului.

12 afișări
Imaginea articolului România concurează la Eurovision în cea de-a doua semifinală, pe 27 mai

România concurează la Eurovision în cea de-a doua semifinală, pe 27 mai

Prima semifinală va avea loc pe 25 mai, iar România va concura în a doua semifinală, alături de Elveţia, Lituania, Georgia, Turcia, Irlanda, Slovenia, Suedia, Ucraina, Olanda, Bulgaria, Croaţia, Danemarca, Azerbaidjan, Cipru, Israel şi Armenia.

Ordinea intrării în concurs va fi stabilită - ca de obicei - la întâlnirea şefilor de delegaţie, în martie.

Reprezentantul României la Eurovision 2010 va fi hotărât pe 6 martie, într-o competiţie care se va desfăşura la Circul "Globus" din Capitală. Prezentatorii galei vor fi Horia Brenciu şi Valentina Pelinel, iar Olsen Brothers, câştigătorii Eurovison 2000, vor fi invitaţii speciali ai evenimentului.

Finala concursului Eurovision se va desfăşura în data de 29 mai 2010, la Oslo, Norvegia.

Ascultă aici melodiile calificate pentru Eurovision 2010, selecţia naţională

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici