România în finala EUROVISION - Angela Gheorghiu: Sunt fericită că l-am descoperit pe Cezar

Soprana Angela Gheorghiu spune că este foarte mândră de Cezar, precizând că este fericită că l-a descoperit pe artistul care joi seară s-a calificat în finala Eurovision 2013.

5292 afișări
Imaginea articolului România în finala EUROVISION - Angela Gheorghiu: Sunt fericită că l-am descoperit pe Cezar

România în finala EUROVISION - Angela Gheorghiu: Sunt fericită că l-am descoperit pe Cezar (Imagine: Facebook Angela Gheorgiu)

Într-o postare pe contul său oficial de Facebook, Angela Gheorghiu a postat o fotografie în care apare împreună cu Cezar, soprana română precizând că Eurovision este o competiţie pop, cu un anumit tip specific de show. "Pe «adevăratul» Cezar Ouatu îl veţi descoperi în viitor!", scrie Angela Gheorghiu.

De asemenea, Angela Gheorghiu îi transmite un mesaj lui Cezar: "Suntem cu toţii foarte mândri. Sunt fericită că te-am descoperit şi că avem posibilitatea să cântăm împreună în atât de multe proiecte".

Angela Gheorghiu şi Cezar vor putea fi văzuţi pentru prima dată împreună pe scenă pe 25 mai, în cadrul show-ului pe care Andrea Bocelli îl va susţine la complexul Romexpo din Bucureşti.

Angela Gheorghiu a fost un susţinător permanent al lui Cezar în competiţia Eurovision. Angela Gheorghiu apare împreună cu Nadia Comăneci şi Anastasia Soare într-o înregistrare video, postată pe YouTube, în care cele trei îl susţin pe Cezar.

Cezar Ouatu, reprezentantul României, s-a calificat în finala Eurovision 2013, care va avea loc sâmbătă, după ce a trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală care s-a desfăşurat pe scena Malmö Arena (Suedia).

Cezar a concurat în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, joi seară, unde piesa "It's My Life" (muzică şi versuri Cristian Faur) a intrat în competiţie pe poziţia 17.

Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, România, Norvegia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta şi Grecia (într-o ordine aleatorie) sunt cele 10 ţări calificate în finala Eurovision 2013, după ce au trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală.

Cei 10 finalişti au fost desemnaţi pe baza votului telespectatorilor şi a votului unui juriu de specialitate, în egală măsură.

Pe de altă parte, Republica Moldova, Olanda, Belarus, Belgia, Danemarca, Estonia, Irlanda, Lituania, Ucraina şi Rusia sunt primele 10 ţări calificate în finala Eurovision 2013, după ce au trecut, marţi, de prima semifinală. Aliona Moon, reprezentanta Moldovei, concurează cu o piesă în limba română - "O mie".

Totodată, ţările care merg direct în finala Eurovision 2013 sunt: Franţa, Spania, Germania, Italia, Marea Britanie şi Suedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici