EUROVISION 2013, a doua semifinală: CEZAR OUATU va reprezenta România în FINALA de la Malmo. Care sunt ţările calificate - VIDEO

CEZAR OUATU, reprezentantul României la EUROVISION 2013, s-a calificat în finala EUROVISION, care va avea loc sâmbătă, după ce a trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală care s-a desfăşurat pe scena Malmö Arena (Suedia). Cezar Ouatu a interpretat piesa "It's my life" şi a luptat cu alţi 16 concurenţi pentru un loc în finala EUROVISION 2013.

7787 afișări
Imaginea articolului EUROVISION 2013, a doua semifinală: CEZAR OUATU va reprezenta România în FINALA de la Malmo. Care sunt ţările calificate - VIDEO

EUROVISION 2013, a doua semifinală: CEZAR OUATU luptă în această seară pentru un loc în finală

Primii care au intrat în concursul din această seară au fost reprezentanţii Letoniei - Trupa PeR, care a interpretat melodia "Here We Go".

A urmat pe scena de la Malmo cântăreaţa Valentina Monetta, reprezentanta statului San Marino, cu piesa "Crisalide"

Cu numărul trei în concurs a fost Macedonia, reprezentată de Esma & Lozano, care au interpretat melodia "Pred Da Se Razdeni"

A urmat Farid Mammadov, din Azerbaidjan, care a cântat piesa "Hold me"

Cu numărul 5 în concurs a intrat Finlanda, reprezentată de Krista Siegfrids, care a cântat "Marry Me".

Pe scenă a urcat apoi Gianluca Bezzina, din Malta, care a cântat melodia "Tomorrow"

Bulgaria a fost prezentă în a doua semifinală a EUROVISION cu piesa "Samo Shampioni", interpretată de Elitsa & Stoyan

Pentru Islanda a cântat Eyþór Ingi Gunnlaugsson, care a interpretat piesa "Ég á Líf"

Grecia a avut numărul 9 în show-ul din această seară. Koza Mostra & Agathon Iakovidis au interpretat piesa "Alcohol Is Free"

Pe scenă a urcat apoi Moran Mazor, din Israel, care a cântat piesa "Rak bishvilo"

Trupa Dorians, reprezentanta Armeniei, a interpretat melodia "Lonely Planet" în a doua semifinală a EUROVISION 2013.

Ungaria a participat în cea de a doua semifinală EUROVISION 2013 cu piesa "Kedvesem", interpretată de ByeAlex

Margaret Berger, din Norvegia, considerată favorita celei de-a doua semifinale, a cântat "I Feed You My Love"

Adrian Lulgjuraj şi Bledar Sejko au cântat în semifinala a doua a concursului EUROVISION 2013 pentru Albania piesa  "Identitet"

Din Georgia, Nodi Tatishvili & Sophie Gelovani au venit la Malmo cu o piesă emoţionantă, "Waterfall".

Elveţia a fost reprezentată de Takasa, care a interpretat melodia "You And Me"

Cu numărul 17 în concurs, CEZAR OUATU a cântat pentru România piesa "It's My Life". Cântăreţul român a părut să aibă unele probleme cu casca, lucru confirmat şi de prezentatoarea TVR.

După votul din această seară, în FINALA EUROVISION 2013 s-au calificat următoarele ţări: Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, ROMÂNIA, Norvegia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta şi Grecia.

Cele zece piese calificate din cea de a doua semifinală în MAREA FINALĂ EUROVISION 2013 au fost alese, într-o pondere egală, de către voturile publicului şi de punctajul juriului.

Din prima semifinală s-au calificat în FINALA EUROVISION 2013 următoarele ţări: Republica Moldova, Lituania, Irlanda, Estonia, Belarus, Danemarca, Rusia, Belgia, Ucraina şi Olanda.

Totodată, ţările care merg direct în finala Eurovision 2013 sunt: Franţa, Spania, Germania, Italia, Marea Britanie şi Suedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici