ROMÂNII AU TALENT, a doua semifinală: Concurenţii care vor urca pe scenă şi invitaţii speciali - FOTO

Trio Zamfirescu şi trupa No Limit sunt invitaţi speciali în cea de-a doua semifinală "Românii au talent", difuzată vineri, de la ora 20.30, informează Pro TV.

573 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, a doua semifinală: Concurenţii care vor urca pe scenă şi invitaţii speciali - FOTO

ROMÂNII AU TALENT, a doua semifinală

Vineri, începând cu ora 20.30, alţi 12 semifinalişti urcă pe scena de la "Românii au talent" pentru a lupta pentru un loc în marea finală. Nic Mihale şi CD-urile sale miraculoae, corul Fiat Lux, surorile Francesca şi Andreea Ilie, fetele care au reuşit să-i facă Andrei "pielea de găină", acrobaţii de la trupa Xtreme, beat boxerul Ervin Herskovics, Andrei Pavel, cel care a impresionat cu tablourile sale strălucitoare, magicianul George Gache şi asistentul său neconvenţional, Laura Cupsa, fata cu o mobilitate care te lasă mască, Mihai Ungureanu şi Ionela Tarus, piticii care l-au dat gata pe Mihai Petre cu mişcările lor, trupa Amadance, Diana Căldăraru, a cărei voce l-a lăsat pe Smiley fără cuvinte, şi trupa de dans Who Gon Stop Us, sunt cei care vor face show vineri seară la Pro TV.

Invitaţii speciali ai celei de-a doua semifinale sunt trupa No Limit, dansatorii surdo-muţi din Craiova, care, în ediţia trecută a emisiunii, nu au impresionat doar prin mişcările lor, ci au oferit o adevărată lecţie de viaţa tuturor celor care le-au ascultat povestea.

Alături de ei, pe scena de la "Românii au talent" va mai urca vineri seară şi Trio Zamfirescu, cei trei fraţi care au cucerit publicul încă de la primele acorduri ale chitarelor lor.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici