ROMÂNII AU TALENT: Care sunt cei 15 finalişti şi numerele câştigătoare - VIDEO

Ultima semifinală a celui de-a treilea sezon "Românii au talent", difuzată vineri seară, la Pro TV, a întregit echipa concurenţilor care vor participa la finala concursului ce va avea loc pe 10 mai, informează postul de televiziune.

1325 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Care sunt cei 15 finalişti şi numerele câştigătoare - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT: Care sunt cei 15 finalişti şi numerele câştigătoare

Lista celor 15 finalisti care vor lupta pe 10 mai pentru marele premiu de 120.000 de euro. Click pe numele fiecărui concurent pentru a vedea numărul care l-a dus în finală.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici