Românii au talent: Ce fac eroii sezonului doi după ce au devenit celebri

La aproape trei luni de la finala sezonului doi de la "Românii au talent", principalii protagonişti ai show-ului au povestit cum decurge acum viaţa lor după ce au devenit celebri.

550 afișări
Imaginea articolului Românii au talent: Ce fac eroii sezonului doi după ce au devenit celebri

Unii şi-au deschis săli de dans, alţii îşi caută sufletul pereche. Ce fac eroii sezonului doi de la "Românii au talent"

Mihai Petraiche

Participarea la "Românii au talent” i-a adus lui Mihai, mai presus de orice, încrederea de a continua să danseze. "După ce am participat la acest show, mi-am dat seama că am toate motivele să continui să dansez. În momentul de faţă mă pregătesc pentru Campionatul Mondial de popping. Mi-am schimbat şi stilul de dans în ultima vreme, iar acum fac mai mult "robotic'”, a povestit el.

După emisiune Mihai şi-a îndeplinit şi visul de a-şi deschide propria sală de dans.  "Am început să predau cursuri de breakdance şi popping în cadrul complexului sportive SanGym. Pe toţi cei interesaţi, atât începători cât şi avansaţi îi invit pe site-ul Error! Hyperlink reference not valid., unde vor afla mai multe detalii”, a mai adăugat Mihai.

Şi pentru că se apropie preselecţiile unui nou sezon, Mihai are şi un sfat pentru viitori participant: "Scena de la "Românii au talent" mi-a dat încredere şi şansa de a face un show aşa cum mi-am dorit întotdeauna. E o ocazie pe care nu trebuie să o rataţi!”.  
 
 Vasile Godja

Pentru ceteraşul din Maramureş care a impresionat o ţara întreagă cu arcuşul sau, participarea la "Românii au talent” a fost unul dintre cele mai bune lucruri din viaţă lui. "Am reuşit să îmi creez o imagine, un nume şi să fiu apreciat de cei care iubesc folclorul autentic. Acum sunt cunoscut în toat ţara, nu doar în comuna în care m-am născut şi cele două sate vecine”, a povestit Vasilică.

În momentul de faţă, Vasilica Godja lucrează la un album pe care îl va lansă în această toamnă şi este mai mult decât ocupat cu tot felul de evenimente. "Vara asta nu am avut nici măcar un weekend liber! Dar îi bine! Eu ştiu că acum urmează preselecţiile pentru un nou sezon şi îi sfătuiesc pe cei care au ceva de arătat să meargă neapărat la concurs. E o mare şansă!”, a mai povestit el.

Cristian Gog
 
 Pentru Cristian Gog, participarea la "Românii au talent” a fost  decizia vieţii mele. În primul rând am avut ocazia să "fur" puţină meserie de la alţii şi să văd ce înseamnă gândirea de profesionist. Aici mă refer atât la unii concurenţi cât şi la membrii echipei, deoarece în perioadă cantonamentelor am avut câte ceva de învăţat de la fiecare. Pot spune fără nicio reţinere că această participare a fost în primul rând o experienţă de neuitat care mi-a oferit ocazia de a învăţa o grămadă de lucruri folositoare”.

După această experienţă, viaţa lui s-a schimbat complet! Cristian are solicitări la evenimente din toate colţurile ţării şi câteva proiecte de viitor în desfăşurare. "Îmi petrec mult timp cu noul membru al familiei şi lucrând la diferite proiecte de viitor. De asemenea, solicitările pentru prestaţii la diferite evenimente sunt din ce în ce mai multe”, a povestit mare câştigător de la "Românii au talent.  Pentru că nici el nu a fost foarte decis să participe la această emisiune, Cristian are acum un sfat pentru viitorii concurenti. "Să nu mai stea pe gânduri. Îi aşteaptă o experienţă fantastică din care nu au decât de câştigat!”

Gigel Frone şi Tudorel Popa

Doi dintre cei mai controversaţi concurenţi de la "Românii au talent" care au reuşit însă să stârnească hohote de râs unei ţări întregi, Gigel şi Tudorel, savurează şi ei faimă adusă de show-ul de la Pro Tv. Cei doi au câştigat imediat după concurs un rol în super serialul "Las Fierbinţi”, unde telespectatorii îi vor putea urmări din această toamnă.

Tudorel, deşi nu a renunţat la job-ul lui, este acum chemat la tot felul de evenimente pentru că nimeni nu imită mai bine decât el zgomotul unui camion sau al unui tren care ajunge în gară. În plus, expresia care-I aparţine, "Să trecem la treabă!” este de acum celebră!

Gigel Frone nu a câştigat doar popularitate, ci este pe cale să îşi întâlnească şi sufletul pereche. Cei de la Profm au lansat vara această campania "Sufleţel pentru Gigel”, în ideea de a-i găsi o jumătate acestui trubadur.   

Trupa No Limit
 
Pentru toţi membrii NO LIMIT a fost o experienţă de viaţă unică. Toţi au mai multă încredere în forţele proprii, sunt mult mai  încrezători, dar mai ales mândri că în cele două săptămâni petrecute în studiourile PRO TV au reuşit să schimbe mentalităţi despre deficienţii de auz. Toţi surzii din România le-au spus că au făcut istorie în această lume a tăcerii. În toamnă, tinerii vor face un spectacol de teatru, pantomimă şi dans având ca regizor actorul Teatrului Naţional din Craiova Cătălin Băicuş.

"Ne dorim  mult să arătăm că dansul nu este singurul talent al trupei NO LIMIT. Este un vis măreţ şi avem încredere că ni se va mai acordă o şansă să demonstrăm mai mult. Participarea la Românii au Talent  este unică şi merită trăită de fiecare om. Îţi dă speranţe şi trăiri pe care nu le pot descrie. Nu cred că există cuvintele potrivite pentru asta. Dacă ai şanse, ţi se poate schimba radical viaţa”.  

Trio Zamfirescu

"Pentru noi, Trio Zamfirescu, participarea la emisiunea Românii au talent a reprezentat pasul cel mai important pe care l-am putut face în cariera noastră. După emisiune, cariera noastră a explodat, iar agendei noastre de concerte i s-au ocupat aproape toate paginile. Suntem recunoscuţi şi aprociati în aproape toate locurile în care mergem. Viaţa ni s-a schimbat radical. Cei care vor să aibă o carieră artistică bogată,  show-ul Românii au talent este modalitatea cea mai bună de a se face remarcaţi.”

Răzvan "Krem” Alexe
 
"Românii au talent” a fost o şansă, o experienţă, o rampă de lansare. Recomand tuturor. După emisiune s-a activat dorinţa de a face din muzică o meserie (în sensul în care scopul suprem acum este performanţa). Totodată, mi-am redobândit încrederea în propriile forţe care, până la emisiune, era pusă sub umbra nefastă a îndoielilor.

La scurt timp după finalizarea emisiunii, am bătut palmă cu agenţia de evenimente hip hop, Junky Size (unde coordonator principal este Daniel Lupu). Alături de acesta şi de colegul de breaslă Smokey (aka Mircea Florian) am început turneul Show a la Krem, susţinând concerte în mai multe colţuri ale ţării (Albă Iulia, Oradea, Bacău, Focşani, Iaşi, Bucureşti, Râmnicu Sărat).  

Pe plan muzical sunt destul de multe în plan: album Smokey & Krem - Aici sau la pachet, albumul Show a la Krem, clipuri la diferite piese şi colaborări (Smokey & Krem, Sector 7, Smiley şi...mai vedem). Până la finele anului....Show a la Krem iz in da house, babies!”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici