ROMÂNII AU TALENT, ediţia a treia: Concurentul care i-a făcut pe juraţi să se ascundă de frică. Momentul care merge direct în semifinale - VIDEO

Cea de-a treia ediţie a show-ului "Românii au talent", SEZONUL 4, a adus pe scenă concurenţi de toate vârstele, de la copilaşi de gradiniţă până la seniori, care au apărut în fata juriului cu dansuri orientale, freestyle sau inventate, scenete, demonstraţii sportive, numere de magie, acrobaţie sau momente muzicale care au emoţionat publicul.

3261 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, ediţia a treia: Concurentul care i-a făcut pe juraţi să se ascundă de frică. Momentul care merge direct în semifinale - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, ediţia a treia: Concurentul care i-a făcut pe juraţi să se ascundă de frică. Momentul care merge direct în semifinale

Cel mai emoţionant moment al serii a fost oferit de Leon Magdan, “profesor de joacă”, aşa cum s-a recomandat. El a spus o poveste cu ajutorul mâinilor, a umbrelor şi a luminii, pe versurile poemului “Trei fete” de Lucian Blaga.

“Cele mai bune momente sunt cele care reusesc sa ne rascoleasca sufletul, şi dacă mai şi invatam ceva din experienta traită, e un moment demn să câştige Românii au talent”, l-a felicitat Mihai Petre, iar Leon a primit din partea juratilor “biletul verde” care ii deschide drumul direct catre semifinala super-show-ului.

MOMENTUL CARE MERGE ÎN SEMIFINALE

Una dintre cele mai enigmatice prezenţe pe scena de la "Românii au Talent" a fost aceea a "vagabondului misterios", aşa cum se autointituleaza el.

“O prezenţă şoc”, l-a numit Bartoş pe “Vagabondul misterios”, alias Marcel Draga, care a urcat pe scena cu chitara în mână, fără nicio intenţie de a canta la ea. Într-adevar, nimeni n-a ştiut exact ce urma sa prezinte Marcel până nu s-a dezlănţuit pe scena într-un dans “zguduitor”.

“Văd în faţa mea un ciudat talentat”, l-a laudat Andra in numele juratilor, aşa căa “vagabondul misterios” va reveni la “Românii au talent” în urmatoarea etapă.

URMĂREŞTE MOMENTUL AICI

Puţini şi-au dat insă seama cine se ascundea de fapt sub gluga hanoracului. Marcel Draga nu este nimeni altcineva decat Erawyo, concurentul care a cucerit publicul si in sezonul trecut al emisiunii.

Atmosfera a devenit de-a dreptul “electrica” pe scena competiţiei, când un concurent a depăşit orice limita a imaginaţiei cu talentul sau “incredibil, impresionant, nemaivazut şi riscant in acelasi timp”, dupa cum l-a numit Mihai Petre.

"E prima data când sunt înspăimantat şi cucerit în acelaşi timp", a spus şi Andi Moisescu, după ce a văzut numărul oferit de "Omul-baterie".

Aprinde becurile cu o simpla atingere, prajeşte un carnat cu mâna şi poate fi curentat cu zeci de  mii de volti fără să paţească nimic. Sârbul Biba Struja, intrat de doua ori in Cartea Recordurilor, şi-a incercat norocul şi pe scena de la "Românii au Talent", unde i-a speriat pe jurati cu abilitatile sale.

Biba Struja, pe numele adevarat Slavisa Pajkic, este unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume. Sârbul, bolnav de displazie ectodermala, a devenit imun inaltei tensiuni si poate rezista, fara probleme, unui voltaj ridicat. Cu timpul, a invatat chiar să-l controleze. Si-a descoperit "talentul" in urma unui accident in adolescenta, iar apoi si-a continuat intreaga viata cu experimente cu energie electrica.

“Am rămas fără cuvinte, nu pot sa înţeleg cum faci toate astea”, i-a spus Andra lui Biba Struja.

 Deşi are numai şase ani şi jumatate, Andrei Laza este cat se poate de hotărat: “Nu mă-nsor şi nu mă-nsor!”.

Micutul talentat şi-a recitat cu patos poezia la preselectiile “Romanii au talent” si i-a amuzat pe toti cei prezenti in sala de spectacol, ba unora chiar le-a”deschis noi orizonturi”, dupa cum a spus Mihai Petre. Trei de “Da!” a primit Andrei si a trecut mai departe in competitia talentelor.

URMĂREŞTE-L AICI PE ANDREI

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici