ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4 - Un dans cu elemente acrobatice i-a impresionat pe toţi membrii juriului: "Putem să te trimitem acum direct în semifinală”

La această ediţie a show-ului ROMÂNII AU TALENT, dansul lui Octavian Stoica, cu elemente acrobatice, i-a impresionat pe membrii juriului, care i-au acordat cu toţii "Da".

2978 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4 - Un dans cu elemente acrobatice i-a impresionat pe toţi membrii juriului: "Putem să te trimitem acum direct în semifinală”

ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4 - Un dans cu elemente acrobatice i-a impresionat pe toţi membrii juriului: "Putem să te trimitem acum direct în semifinală”

Octavian Stoica a dansat pe melodia "Wish you were here", iar Andra a fost entuziasmată de prestaţia lui: “Îmi doresc să te vad cât mai departe în acest concurs. Regulamentul s-a schimbat şi putem să te trimitem acum direct în semifinală”, i-a spus Andra. "Eu îl vreau departe pe băiatul asta", a completat-o Mihai Petre.

Dansator la bara

O tânără care a încercat să îi impresioneze pe juraţi dansând cu o Anaconda în jurul gâtului nu a realizat deloc ce s-a propus. Nici faptul că a recunoscut că şarpele ar putea oricând să o sugrume nu i-a impresionat pe membrii juriului. “Expresia ta este moartea pasiunii”, i-a transmis Mihai Petre.

anaconda

Iancu Nicoleta Adina, din Bucureşti, în vârstă de 27 de ani, a reuşit să obţină şi ea trei de "Da" de la juraţi cu numărul ei de acrobaţie:

acrobata

Valentin, de profesie cascador, le-a spus juraţilor că a venit cu calul la emisiune din plictiseală. Calul s-a aşezat pe podea, motiv pentru care Mihai Petre i-a sugerat să încerce să-l <<resusciteze>> “cu respiratie gură la gură”. Cascadorul şi asistentul său au făcut întocmai acest lucru. Şi Pavel Bartos a intrat în joc şi a urcat în şa.

cal

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici