ROMÂNII AU TALENT, ultima ediţie a preselecţiilor: Emoţii, surprize şi concurenţi calificaţi în semifinale - FOTO, VIDEO

Fachiri, magicieni, dansatori din buric, corporatişti cu veleităţi de muzicieni, acrobaţi s-au numărat printre numerele prezentate pe scena "Românii au talent", vineri, în ultima ediţie a preselecţiilor din sezonul al patrulea al competiţiei de la Pro TV.

779 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, ultima ediţie a preselecţiilor: Emoţii, surprize şi concurenţi calificaţi în semifinale - FOTO, VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, ultima ediţie a preselecţiilor: Emoţii, surprize şi

Vineri, un număr inedit a reuşit să obţină biletul direct pentru semifinale. Economişti de profesie, Samir şi Max au lăsat fără cuvinte intreaga audienţă când au inceput să cante super-hit-ul “Staying Alive” cu vocile lor de cap impecabile.

"Curajoasş alegere”, i-a felicitat Andi, iar Mihai a adăugat “Numărul mi se pare perfect pentru «Romanii au talent» pentru că ne surprinde, are şi calitate”.

CUM AU CÂNTAT CEI DOI

Un alt moment surprinzător a fost cel oferit de Sabin Cojocaru din Dorohoi, care la numai 14 ani a impresionat cu talentul lui. 

Adolescentul care a învăţat singur să danseze freestyle l-a facut mândru pe tatal sau, care a izbucnit în lacrimi după ce fiul si-a terminat reprezentatia pe scena “Romanii au talent”.

"Îţi prevad un viitor foarte frumos”, i-a spus Andi baiatului, care a trecut mai departe in concurs cu trei de “Da”.

La momentul deliberării privind calificaţii în semifinale, cei trei juraţi au decis să-i acorde un loc lui Sabin în semifinale.

CUM A DANSAT SABIN

Cel mai simpatic moment de la "Romanii au talent" a fost oferit de “Duo Criss”, gemenele acrobate deghizate in pisicute, care şi-au aratat echilibrul, gratia şi simtul artistic.

“Bun momentul, am fost impresionat”, le-a spus Andi fetelor, iar juriul le-a acordat “pisicutelor talentate” cei trei de “Da” de care aveau nevoie pentru a merge mai departe in concurs.

Juriul a fost impresionat şi de numărul de magie oferit de Cătălin Pintea.

Deşi i-a pus pe jurati şi pe cei doi “sefi” să coloreze un desen aşa cum faceau la gradinita, rezultatul obtinut de Catalin Pintea a meritat efortul.

Tanarul de 21 de ani le-a aratat tuturor că era imbracat pe sub primul strat de haine exact în piesele din desenul colorat de juriu.

“Prea bun ca sa fie adevarat! Ne-ai facut ca pe niste copii”, l-a laudat Mihai, iar Catalin a trecut mai departe cu trei de “Da”.

Inconfundabil prin apariţia sa, magicianul extrem de înalt, Alexandru Satiru, a revenit la “Romanii au talent” cu un număr diferit de cele prezentate până acum in concurs.

Alexandru a reusit sa isi schimbe culoarea irisului ochilor in alb, truc ce a facut-o pe Andra să tresară.

“El e un personaj”, a apreciat Mihai Petre, iar magicianul a fost trecut de juriu in urmatoarea etapa.

URMĂREŞTE AICI NUMĂRUL LUI ALEXANDRU

 De la “Finland’s Got Talent” pana la “Romanii au talent”, micutul Edward Sabo a uimit pe toata lumea cu pasiunea si talentul sau pentru dans, pe care le-a descoperit de unul singur, fără ajutorul unui profesor.

“Mi-a placut foarte mult cum ai dansat, miscarile sunt foarte bine definite, esti super-ritmic”, l-a felicitat Mihai pe pustiul care a obtinut trei de “Da” in urma prestatiei sale.

CUM A DANSAT EDWARD

La finalul preselecţiilor, juriul a deliberat mai mult de cinci ore pentru a alege concurenţii cei vor urca din nou pe scena 'Românii au talent" în semifinalele concursului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici