ROMÂNII AU TALENT: Ultimii trei finalişti vor fi aleşi vineri, de la ora 20.30, la Pro TV

Ultimii trei finalişti ai show-ului "Românii au talent" vor fi aleşi în ediţia de vineri a emisiunii, care va fi difuzată de la ora 20.30, informează Pro TV.

191 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Ultimii trei finalişti vor fi aleşi vineri, de la ora 20.30, la Pro TV

ROMÂNII AU TALENT: Ultimii trei finalişti vor fi aleşi vineri, de la ora 20.30, la Pro TV

Au mai rămas trei locuri neocupate pentru marea finală a show-ului "Românii au talent" de la Pro TV. Vineri, la ora 20.30, 12 concurenţi vor lupta pentru a fi cu un pas mai aproape de marele premiu de 120.000 de euro.

Pe scena show-ului de la Pro TV vor urca vineri seara Bacio, cântăreţul a cărui voce poate fi uşor confundată cu cea a lui Elvis Presley, Cosmin Mihalache, pianistul din Timişoara care şi-a invins emoţiile şi a cucerit publicul cu talentul său, Cristian Leana, cel pentru care cubul Rubik nu mai are niciun secret, Diaconu Alexandru - Neomagicianul Mydas, pregătit să surprindă din nou cu numărul său, Flaviu fără "s" şi Ricky, băieţii care au demonstrat că în dans totul este posibil, Iulia şi căţeluşa ei Bayley, unul din numerele preferate ale lui Mihai Petre, fraţii Laurenţiu şi Beatrice Ion, cei care au uimit cu mişcările lor acrobatice, Luiza Ciudin, fetiţa despre care Andra spune că este o mică Maria Tănase, Mihai Petraiche, dansatorul ale cărui mişcări te lasă mască, Flaviu Cernescu, tânărul din Timişoara care se mişcă incredibil pe monociclu, Larisa Bercea, dansatoarea la bară care a hipnotizat publicul masculin şi nu numai şi trupa de hipoacuzici No Limit, cei care au demonstrat că totul este posibil atunci când există voinţă.

Invitaţii speciali ai ultimei semifinale vor fi barmanul Valentin Luca şi trupa Ballance, concurenţi şi finalişti ai primului sezon al emisiunii "Românii au talent". Smiley va urca şi el pe scenă şi nu doar în calitate de prezentator, ci şi ca artist, pentru a le prezenta telespectatorilor Pro TV cel mai recent single al său, "Dead man walking".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici