Ronaldo divorţează. Fostul fotbalist brazilian a mai fost căsătorit de două ori

Fostul fotbalist brazilian Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, a anunţat că se desparte de soţia sa, Maria Beatriz Antony, după şapte ani de căsnicie.

440 afișări
Imaginea articolului Ronaldo divorţează. Fostul fotbalist brazilian a mai fost căsătorit de două ori

Ronaldo divorţează. Fostul fotbalist brazilian a mai fost căsătorit de două ori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După şapte ani de căsnicie, anunţăm că ne despărţim. Iubirea noastră, prietenia şi admiraţia nu se vor schimba", se arată într-un comunicat al fostului fotbalist.

Acesta este al treilea divorţ al lui Ronaldo, care a mai fost căsătorit cu Milene Domingues şi cu Daniella Cicarelli.

Ronaldo şi Bia au două fetiţe, Maria Alice, în vârstă de doi ani, şi Maria Sophia, în vârstă de patru ani. El mai are un băiat, Ronald, de 12 ani, din căsătoria cu Milene Domingues. De asemenea, anul trecut, el a recunoscut că este tatăl unui băieţel de 7 ani, Alex, născut dintr-o scurtă relaţie cu Michele Umezu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici