Ronan Keating, membru al grupului Boyzone, s-a despărţit de soţia sa

Cântăreţul britanic Ronan Keating, membru al grupului Boyzone, s-a despărţit de soţia sa, Yvonne, după o căsnicie care a durat 12 ani, informează thesun.co.uk.

93 afișări
Imaginea articolului Ronan Keating, membru al grupului Boyzone, s-a despărţit de soţia sa

Ronan Keating, membru al grupului Boyzone, s-a despărţit de soţia sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un comunicat comun, cei doi soţi au confirmat despărţirea, adăugând că aceasta a fost un decisă pe cale "amiabilă".

"Cu multă tristeţe, Ronan şi Yvonne Keating anunţă, astăzi, că s-au despărţit. Despărţirea lor este una amiabilă, iar cei doi vor continua să colaboreze pentru binele copiilor lor", se afirmă în acest comunicat.

Ronan Keating şi modelul Yvonne s-au cunoscut în adolescenţă şi s-au căsătorit în aprilie 1998, pe insula Nevis din Caraibe. Cei doi au împreună trei copii - Jack, Marie şi Ali.

Destrămarea căsniciei principalei voci a grupului Boyzone are loc la câteva luni de la moartea colegului său de trupă Stephen Gately.

Înfiinţată în 1994, formaţia Boyzone a reuşit în scurt timp să devină un adevărat fenomen pe scena muzicii pop a anilor '90, înregistrând 16 piese consecutive ce au ajuns în top cinci în Marea Britanie. Vânzările totale ale albumelor Boyzone au depăşit cifra record de 15 milioane de exemplare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici