Rooney şi-a dăruit de Crăciun un câine în valoare de 1.670 de euro

Fotbalistul echipei Manchester United, Wayne Rooney, şi-a făcut singur un cadou de Crăciun: un câine Mastiff francez în valoare de 1.670 de euro.

2 afișări
Imaginea articolului Rooney şi-a dăruit de Crăciun un câine în valoare de 1.670 de euro

Rooney şi-a dăruit de Crăciun un câine în valoare de 1.670 de euro

Când ajunge la maturitate, câinele din rasa aleasă de Rooney are între 50 şi 70 de kilograme. "Va fi mai greu decât logodnica lui Rooney, Coleen, care nu vrea să aibă de-a face cu el", informează Sunday Mirror.

"Amândurora le plac câinii, dar Coleen vede noua achiziţie ca fiind doar câinele lui Wayne. Ea este puţin îngrijorată de dimensiunea patrupedului", a afirmat o sursă din anturajul cuplului Wayne Rooney-Coleen McLaughlin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici