Rosie O'Donnell se consideră o femeie norocoasă, pentru că a supravieţuit unui infarct

Actriţa şi prezentatoarea de televiziune Rosie O'Donnell a declarat, luni, că se consideră o femeie foarte norocoasă, întrucât a supravieţuit unui infarct, produs săptămâna trecută, în urma căruia medicii i-au inserat un stent pentru a-i debloca o arteră coronariană obturată.

209 afișări
Imaginea articolului Rosie O'Donnell se consideră o femeie norocoasă, pentru că a supravieţuit unui infarct

Rosie O'Donnell (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Sunt norocoasă că sunt încă în viaţă", a spus O'Donnell, în vârstă de 50 de ani, într-un mesaj postat sub titlul "Infarctul meu", pe site-ul ei Rosie.com.

Actriţa spune că durerile de la nivelul pieptului au apărut săptămâna trecută, iar ea a început să aibă frisoane şi senzaţia de greaţă, după ce a ajutat o femeie corpolentă care se chinuia să iasă din automobilul ei, în localitatea Nyack, din apropiere de New York.

După ce a luat o aspirină, O'Donnell a mers la un medic cardiolog. "Acel medic m-a trimis la spital, iar acolo mi-au plasat un stent în artera descendentă anterioară stângă, care era blocată în proporţie de 99%. Ei numesc acest tip de infarct «făcătorul de văduve». Sunt norocoasă că sunt încă în viaţă", a explicat actriţa americană.

Rosie O'Donnell spune că nu a contactat serviciile de urgenţă, însă le îndeamnă pe femeile din lumea întreagă să se informeze din timp în legătură cu simptomele care preced infarctele, în urma cărora 200.000 de femei mor în fiecare an în Statele Unite.

Rosie O'Donnell, devenită celebră în America graţie unui talk show de televiziune, devenită ulterior una dintre cele mai cunoscute activiste pentru drepturile homosexualilor şi lesbienelor, a fost văzută ultima oară pe micile ecrane nord-americane în calitate de prezentatoare a emisiunii "The Rosie Show", difuzată de postul OWN, deţinut de Oprah Winfrey. Acest talk show zilnic a fost anulat în luna martie, din cauza audienţei scăzute. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici