Roxana Ciuhulescu este însărcinată

Vedeta "Pro Motor" Roxana Ciuhulescu şi soţul ei, Mihai Ivănescu, vor avea un copil, informează Pro TV.

2 afișări
Imaginea articolului Roxana Ciuhulescu este însărcinată

Roxana Ciuhulescu este însărcinată

"Era în plan un bebe, ne doream tare mult acest copil şi sperăm să-l avem sănătos, Dumnezeu să ne ajute. Mihai îşi doreşte baiat, iar eu vreau fetiţă, dar poate o să avem gemeni, cine ştie?!", spune Roxana, care este însărcinată în nouă săptămâni.

Vedeta intenţionează să facă zilnic un program de sport special conceput pentru femeile însărcinate: "Până în luna a 6-a voi continua să fac gimnastică şi să înot, dar din luna a 6-a voi merge doar la înot. Deocamdată mă simt foarte bine şi sunt plină de energie. Mi-aş dori să pot face mai mult sport, dar din păcate trebuie să şi muncesc, astfel că nu am atât de mult timp liber pe cât mi-aş dori".

La starea de bună-dispoziţie a Roxanei contribuie răsfăţul de care are parte acasă: "Mihai ar fi în stare să facă totul în casă, de la curăţenie până la mâncare, ceea ce mă amuză copios. Cel mai tare îmi place că în fiecare seară îmi face masaj la picioare, asta mă relaxează".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici