Roxana Ciuhulescu iese la plimbare cu tractorul, duminică, în emisiunea "ProMotor"

Roxana Ciuhulescu vrea să conducă tot ce mişcă în lumea cailor putere, astfel că telespectatorii o vor vedea conducând un tractor, în emisiunea "ProMotor", difuzată duminică, de la ora 10.00, la sport.ro, potrivit unui comunicat.

354 afișări
Imaginea articolului Roxana Ciuhulescu iese la plimbare cu tractorul, duminică, în emisiunea "ProMotor"

Roxana Ciuhulescu (Imagine: Adrian Stoicoviciu / MediafaxFoto)

Maşini retro, sport sau tunate, nimic nu a scăpat de curiozitatea Roxanei Ciuhulescu, cea care pare că vrea cu orice chip să conducă tot ce mişcă în lumea cailor putere. Duminică, de la 10.00, pe sport.ro, fanii emisiunii "ProMotor" o vor putea vedea pe Roxana ieşind la o plimbare neaoşă cu tractorul.

"Am condus două tipuri de tractoare: unul american, făcut în Germania, un John Deere de 140 CP, dar şi unul românesc, un Universal 650 de 65 de CP", a declarat Roxana. "La initiaţiva Damianei Păun, reporter la «Poveştiri adevărate», am ajuns să-mi împlinesc încă un vis: acela de a conduce un tractor", a spus Roxana.

Proprietarul tractorului a fost uluit să o vadă pe Roxana la volan şi a mărturisit că este singura femeie pe care a văzut-o vreodată conducând un astfel de vehicul. "Am învăţat foarte repede să le stăpânesc, mai ales că eu deţin şi categoria C", a spus Roxana.

Tot duminică, la "ProMotor", telespectatorii vor putea vedea şi Amadeus, singura trupă din Europa care a cântat live la 50 de metri înălţime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici