Roxette a ajuns în Bucureşti

Trupa Roxette a sosit la Bucureşti, luni, în jurul orei 11.40, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul "Henri Coandă", urmând să susţină un concert în seara aceleiaşi zile, de la ora 20.15, la Zone Arena, potrivit reprezentanţilor aeroportului. Trupa Roxette a sosit de la Sofia, unde a susţinut un concert duminică seară, iar după show-ul de la Bucureşti va cânta la Budapesta, miercuri.

984 afișări
Imaginea articolului Roxette a ajuns în Bucureşti

Roxette a ajuns în Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solista trupei, Marie, îşi sărbătoreşte luni ziua de naştere. Culisele concertului pe care Roxette îl va susţine la Zone Arena vor fi decorate cu flori şi lumânări parfumate, potrivit organizatorilor, Emagic.

Trupa a solicitat ca din culise să nu lipsească ghimbirul feliat, acesta aflându-se în ultima vreme printre cerinţele principale ale artiştilor. Pe lângă ghimbir, trupa a cerut şase lăzi de bere autohtonă, multe salate şi sortimente de brânză, precum şi multe fructe proaspete şi diferite tipuri de lapte.

Accesul la concert se va face începând cu ora 17.00,
iar prima trupă din deschidere - Magnolia - va urca pe scenă după ora 18.00, fiind urmată de VH2. Concertul trupei Roxette se va încheia la ora 22.00.

Accesul în incinta Zone Arena se va face din Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164, publicul având la dispoziţie două intrări în funcţie de zona în care a fost achiziţionat biletul: una pentru posesori de bilete în Gazon A, iar cealaltă, amplasată în imediată vecinătate a scenei, pentru posesorii de bilet în Golden VIP şi Tribună. Accesul copiilor se va face pe bază unui bilet valid şi numai în compania unui adult. Este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, pentru deplasarea către şi de la locul evenimentului.

În incintă, nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În incinta Zone Arenă a fost amenajat un zid de izolare fonica, paralel cu Bulevardul Barbu Văcărescu, pentru a diminua zgomotul resimţit în afară spaţiului de concert.

Biletele pentru acest spectacol mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica şi The Ark. În limita disponibilităţii, bilete vor putea fi achiziţionate şi în ziua evenimentului, de la casa de bilete Zone Arena.

Cu o carieră de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 30 de hituri, Roxette revine în 2011 cu un nou album - "Charm School"- şi un nou turneu internaţional.

Show-ul de la Bucureşti este inclus în al zecelea turneu mondial din cariera trupei, ce s-a reunit în 2009, după aproape opt ani de pauză.

Formată la începutul anilor '80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum "The Look", "Dressed for Success", "Listen to Your Heart", "Dangerous", "It Must Have Been Love", "Joyride" şi "Milk and Toast and Honey" au făcut înconjurul lumii, fiind considerate în prezent adevărate "evergreen-uri".

Marie Fredriksson şi Per Gessle s-au întâlnit pentru prima dată în Halmstadt (Suedia), la sfârşitul anilor '70, primul album Roxette - "Pearls of Passion" - fiind lansat câţiva ani mai târziu, în octombrie 1986. Au urmat alte şase albume de studio, şapte compilaţii, un album de remixuri şi opt albume video, cărora li se adaugă nu mai puţin de 39 de single-uri şi tot atâtea videoclipuri.

Premiaţi în repetate rânduri la categorii precum "cel mai bun grup pop-rock", "cel mai bine vândut artist" şi "cel mai difuzat video", membrii Roxette au câştigat de-a lungul carierei admiraţia a milioane de fani din întreaga lume. Anul 2002 a reprezentat, însă, un moment de cumpănă în cariera trupei, Marie fiind diagnosticată cu o tumoare pe creier. După o operaţie complicată, mai multe luni de tratament şi câţiva ani de pauză, timp în care atât Marie, cât şi Per şi-au dedicat timpul unor proiecte separate, trupa s-a reunit în 2009, revenind pe scenă în formula consacrată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici