Roxette la Bucureşti: Concertul în imagini - GALERIE FOTO

Formaţia Roxette a susţinut luni primul concert la Bucureşti, în faţa a aproximativ 15.000 de fani. Membrii trupei au cântat toate hiturile lor, iar evenimentul a fost un succes.

985 afișări
Imaginea articolului Roxette la Bucureşti: Concertul în imagini - GALERIE FOTO

Roxette la Bucureşti: Concertul în imagini (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Cei doi membri Roxette au urcat pe scena de la Zone Arena mai mult decât punctuali, în jurul orei 20.10, în ropote de aplauze, şi au deschis concertul cu piesa "Dressed For Success".

A urmat celebra "Sleeping in My Car", după care solista, Marie, îmbrăcată în pantaloni şi jachetă din piele, a salutat publicul şi a spus că "este o zi foarte specială". După cea de-a treia piesă, "The Big L", s-a adresat mulţimii şi cealaltă jumătate Roxette - Per Gessle: "Bună seara, România! Este fantastic să fim aici. E pentru prima dată. Mulţumim că ne-aţi aşteptat atâţia ani".

VEZI GALERIA FOTO DE LA CONCERTUL ROXETTE

Roxette a mai cântat la Bucureşti "It Must Have Been Love", "How Do You Do", "Dangerous", "Joyride", "Spending My Time", "She's Got The Look", "Listen to Your Heart", "Church of Your Heart".

Marie a împlinit 53 de ani chiar în ziua concertului de la Bucureşti. Cei prezenţi nu au uitat acest lucru şi au avut grijă să-i strige şi să-i cânte "Happy birthday!", dar şi să ridice cartonaşe cu inimioare, în pauzele dintre melodii.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici