Rusia va avea echipe de salvare dotate cu reni, cămile şi măgari

Cămile, măgari şi reni vor face parte din unităţile de salvare din Rusia, conform unui proiect de hotărâre al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, publicat luni pe portalul documentelor oficiale.

384 afișări
Imaginea articolului Rusia va avea echipe de salvare dotate cu reni, cămile şi măgari

Rusia va avea echipe de salvare dotate cu reni, cămile şi măgari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Proiectul prevede norme alimentare zilnice pentru "animalele care fac parte din unităţile de salvare", relatează RIA Novosti, în pagina electronică.

"Sunt necesare 2,05 kilograme de ovăz, 12,3 kilograme de fân şi 50 de grame de sare pentru fiecare cămilă pe zi; 1,25 de kilograme de ovăz, 2,8 kilograme de fân şi patru grame de sare pe zi pentru un măgar şi 500 de grame de ovăz şi un kilogram de fân pentru un ren pe zi", potrivit documentului. Renii vor primi, de asemenea, pâine din făină de secară şi ovăz şi şase kilograme de licheni pe zi.

Alimentele pentru animale vor fi finanţate din bugetul federal.

Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă intenţionează să creeze echipe de salvare călare şi dotate cu câini în toate regiunile ruse în primul trimestru din 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici