Russell Brand a fost expulzat din Japonia

Actorul britanic Russell Brand a fost reţinut de autorităţile nipone şi apoi expulzat din Japonia "în urma unor incidente vechi de peste 10 ani", a anunţat soţia artistului, cântăreaţa americană Katy Perry, în câteva mesaje postate, duminică, pe Twitter.

287 afișări
Imaginea articolului Russell Brand a fost expulzat din Japonia

Russell Brand a fost expulzat din Japonia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit hollywoodreporter.com, Russell Brand a fost reţinut de poliţia niponă la sfârşitul săptămânii trecute şi apoi a fost expulzat din Japonia, a anunţat Katy Perry. Brand a mers în Japonia pentru a asista la unul dintre concertele pe care soţia lui urma să le susţină în această ţară.

"Aşadar... soţul meu tocmai a fost expulzat din Japonia", a anunţat cântăreaţa americană pe Twitter, duminică, în jurul orei locale 15.00. "Sunt atât de tristă. L-am adus special aici pentru a-i arăta locul meu favorit", a mai scris aceasta.

După aproximativ o oră, cântăreaţa americană a postat un alt mesaj pe Twitter, în care a precizat că decizia de expulzare a fost luată "în urma unor incidente vechi de peste 10 ani".

Katy Perry a adăugat imediat după aceea că nu are resentimente faţă de Japonia, în special faţă de fanii ei din această ţară.

"Însă, desigur, îmi iubesc fanii din Japonia, iar show-ul trebuie să meargă mai departe, indiferent de şocurile din această după-amiază şi de răpirea soţului meu. Nu este corect, dar este OK", a spus cântăreaţa americană.

Katy Perry şi Russell Brand nu au precizat care a fost natura acelor incidente ce au condus la decizia de expulzare, deşi actorul britanic a vorbit în trecut despre dependenţa lui de droguri şi despre numeroasele încălcări ale legii pe care le-a săvârşit. În ceea ce îl priveşte, Russell Brand a tratat "incidentul" din Japonia cu mult umor.

"Îmi plănuiesc evadarea din închisoarea japoneză. Este al naibii de greu să sapi un tunel cu un beţişor", a scris actorul într-un mesaj postat pe Twitter, duminică.

El a adăugat că sindromul Stockholm începe să se facă simţit în cazul său (sindromul Stockholm este un termen utilizat pentru a descrie un fenomen psihologic paradoxal, prin care ostaticii încep să resimtă o anumită simpatie şi sentimente pozitive faţă de gardienii care îi păzesc, n.r.) şi le-a cerut gardienilor, în glumă, un bol cu supă vegetariană de sushi.

Nu se ştie deocamdată ce s-a întâmplat exact în Japonia, iar cuplul americano-britanic este renumit pentru faptul că se angajează adeseori într-o veritabilă sarabandă de mesaje amuzante pe Twitter. În plus, expulzarea actorului britanic nu a fost deocamdată confirmată de autorităţile nipone.

Katy Perry şi Russell Brand s-au căsătorit în India, în octombrie 2010, în cadrul unei ceremonii tradiţionale hinduse. Katy Perry susţine în această perioadă un turneu în Asia pentru a-şi promova cel mai recent album, intitulat "Teenage Dream".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici