Russell Crowe, într-un thriller psihologic

Actorul australian Russell Crowe va juca în thrillerul psihologic "The Next Three Days", o adaptare a filmului francez "Pour Elle" din 2008, ce va fi regizat de Paul Haggis, care abordează teme complexe precum credinţa, principiile şi angajamentul faţă de partenerul de viaţă, informează variety.com.

45 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe, într-un thriller psihologic

Russell Crowe, într-un thriller psihologic (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

În acest film, Russell Crowe va interpreta rolul unui profesor a cărui soţie este arestată şi condamnată pentru o crimă pe care ea susţine că nu a comis-o. El va inventa un plan născut din disperare pentru a o elibera.

Paul Haggis, regizorul filmului "Crash - Poveşti din L.A." (2004) şi scenaristul multor pelicule de succes, precum "O fată de milioane" (2004), "Steaguri pline de glorie" (2006), "Casino Royale" (2006), "În valea terebinţilor" (2007) şi "Quantum of Solace: Partea lui de consolare" (2008), va scrie scenariul şi pentru acest proiect cinematografic. Filmările vor începe la sfârşitul lunii septembrie, în oraşul american Pittsburgh.

Paul Haggis a declarat pentru Daily Variety că această dramă are nevoie de un actor capabil să interpreteze rolul unui bărbat obişnuit care iese din anonimat atunci când se confruntă cu circumstanţe extraordinare, iar Russell Crowe a fost prima lui alegere.

"L-am văzut cu toţii ca pe un gladiator, dar el a jucat rolul unor bărbaţi obişnuiţi în foarte multe alte filme", a explicat cineastul american. El consideră că acest film explorează teme complexe precum credinţa, principiile şi angajamentul faţă de partenerul de viaţă.

"Tema centrală este aceasta: ai salva-o pe femeia pe care o iubeşti, dacă ai afla că procedând astfel, rişti să devii un bărbat pe care acea femeie nu va mai putea să îl iubească?", a adăugat Paul Haggis.

Russell Crowe a jucat sub bagheta lui Ridley Scott în filmele "Gladiatorul", pentru care a fost recompensat cu un premiu Oscar, "Un an bun" şi "Gangster american". De asemenea, cei doi vor colabora şi la o nouă versiune a poveştii lui Robin Hood, intitulată "Nottingham", care a intrat în producţie la începutul anului, ce va fi lansat în 2010. În ultimele luni, renumitul actor australian a putut fi văzut în lungmetrajele "Un ghem de minciuni" (2008) şi "Jocuri la nivel înalt" (2009). Actorul a primit alte două nominalizări la premiul Oscar pentru rolurile din "Informatorul/ The Insider" (2000) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2002).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici