Ryan Reynolds, într-un remake al filmului "Nemuritorul"

Actorul canadian Ryan Reynolds ar putea juca într-un remake al filmului "Nemuritorul/ Highlander" (1986), un fantasy despre un scoţian, Connor MacLeod, membru al unei "rase" de nemuritori care pot fi ucişi doar prin decapitare cu sabia.

172 afișări
Imaginea articolului Ryan Reynolds, într-un remake al filmului "Nemuritorul"

Ryan Reynolds (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit variety.com, starul hollywoodian este preferatul producătorilor acestui film, dar deocamdată nu se ştie în ce stadiu sunt negocierile, informează contactmusic.com.

Potrivit unor surse, remake-ul va fi regizat de Juan Carlos Fresnadillo - nominalizat la Oscar pentru scurtmetrajul său "Linked" - şi produs de Neal Moritz şi Peter Davis.

Nu se cunosc prea multe detalii despre scenariu, dar se pare că remake-ul va respecta mult din filmul original.

În filmul original, regizat de Russell Mulcahy, rolul principal a fost interpretat de Christopher Lambert. Filmul a stat apoi la baza unor continuări, dar şi a unei serii de televiziune.

Ryan Reynolds este un actor de film şi televiziune canadian, care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu Scarlett Johansson, el a fost iubitul cântăreţei Alanis Morissette. Actorul canadian a putut fi văzut în vara anului trecut în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat în filme precum "Dacă aş fi...tu", "Vrei să te însori cu mine?", "Aşii din mânecă" etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici