S-a deschis cel mai înalt restaurant din lume

Cei care vor să ia masa la restaurantul "din cer" trebuie să meargă pana în Dubai şi să urce cu liftul până la etajul 122 al celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa. Restaurantul nu este recomandat sub nicio formă celor care au rău de înălţime pentru că este construit la 422 de metri de sol.

60 afișări
Imaginea articolului S-a deschis cel mai înalt restaurant din lume

S-a deschis cel mai înalt restaurant din lume (Imagine: Business Magazin)

Pentru toţi ceilalţi, o cină aici ar reprezenta "una dintre cele mai luxoase şi impresionante experienţe de acest gen din lume", după cum spun reprezentanţii Emaar Hospitality Group, una dintre diviziile dezvoltatorului imobiliar Emaar.

Situat la doar două nivele sub puntea de observaţie a clădirii, restaurtantul are o capacitate de 210 locuri, o recepţie foarte spaţioasă şi separeuri pentru cine private.

Citeşte mai multe despre restaurantul "din cer" pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici