S-a lansat parfumul cu aromă de carne afumată

Parfumul "Flame", cu aromă de carne afumată, a fost lansat în Statele Unite de lanţul de restaurante Burger King, fiind comercializat la un preţ de aproximativ patru dolari, informează Brand Republic.

16 afișări
Imaginea articolului S-a lansat parfumul cu aromă de carne afumată

S-a lansat parfumul cu aromă de carne afumată

Parfumul este dedicat bărbaţilor şi este comercializat în magazinele din New York şi online, fiind prezentat ca "aromă a seducţiei, cu o idee de miros de carne afumată".

Iubitorii de carne care vor să-şi achiziţioneze parfumul trebuie să plătească pentru acesta suma de 3,99 dolari.

Pentru a-şi promova parfumul, Burger King a lansat site-ul www.FireMeetsDesire.com .

"Sandwich-ul Whopper este burgerul favorit al Americii. Flame by BK captează şi îţi arată esenţa dragostei", menţionează site-ul.

Burger King a lansat parfumul la începutul săptămânii, iar un sondaj neoficial realizat de Boston Herald a arătat că există bărbaţi care chiar îl folosesc.

Burger King nu este primul brand care îşi lansează propriul parfum, existând şi alte companii care au avut iniţiative similare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici