Săbiile cu laser, pe primul loc în topul celor mai bune arme utilizate în filme

Săbiile cu laser, de tipul celor utilizate de cavalerul Jedi Luke Skywalker în saga "Războiul stelelor", s-au situat pe primul loc într-un top al celor mai bune arme apărute în filme, potrivit unui sondaj comandat de 20th Century Fox.

3 afișări
Imaginea articolului Săbiile cu laser, pe primul loc în topul celor mai bune arme utilizate în filme

Săbiile cu laser, pe primul loc în topul celor mai bune arme utilizate în filme

Pe poziţia a doua în top s-a situat pistolul Magnum 44 utilizat în filmul "Inspectorul Harry", în timp ce pe poziţia a treia s-a situat biciul lui Indiana Jones, informează tbmr.co.uk.

Pe poziţia a patra a topului s-a situat sabia de samurai folosită în "Kill Bill", aceasta fiind urmată de fierăstrăul din "Masacrul din Texas" (1974).

Săbiile cu laser au devenit populare odată cu lansarea francizei "Războiul stelelor". Potrivit scenariului, acest tip de sabie poate fi manevrat doar de cei iniţiaţi, fiind utilizată mai ales de cavalerii Jedi.

În acelaşi top au mai fost incluse, în ordine, pistolul aurit din "James Bond - Pistolul de aur", arcul şi săgeţile lui Robin Hood, mitraliera din "Scarface", Death Star - staţia care se ocupa de distrugerea planetelor din "Războiul stelelor" şi pălăria tip melon din "James Bond - Goldfinger".

La sondaj au participat 2.000 de cinefili.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici