Saddam, imaginea unei campanii de promovare a aripioarelor picante de pui

Saddam Hussein este imaginea unei campanii de promovare, pe teritoriul chinez, a unui restaurant care se laudă cu aripioarele picante de pui pe care le oferă clienţilor săi, informează Daily Mirror, în ediţia online.

18 afișări
Imaginea articolului Saddam, imaginea unei campanii de promovare a aripioarelor picante de pui

Saddam, imaginea unei campanii de promovare a aripioarelor picante de pui

Imaginea fostului dictator irakian, prezentat în timp ce salută, figurează pe bannerul unui restaurant chinezesc din estul Chinei, specializat în produse din pui.

Trecutul dictatorului irakian în ceea ce priveşte crimele de război şi genocidul este asimilat şi asociat cu motto-ul magazinului Passion Barbecue Chicken Wings: "Lui Saddam îi plăceau provocările, iar consumarea aripioarelor noastre picante necesită acelaşi curaj".

În interiorul restaurantului, felurile comercializate sunt prezentate în mod similar celor de la Kentucky Fried Chicken, însă portretele lui Saddam şi nu cele ale Colonelului Sanders îi privesc pe consumatori.

Restaurantului i s-a interzis de către responsabilii locali să utilizeze o figură similară cu aceea a Colonelului Sanders pentru a se evita conflictele cu lanţul american de fast food. Astfel, ei au adoptat imaginea unuia dintre cei mai urâţi dictatori din întreaga lume. În plus, nici clienţii care îşi consumă produsele sub privirile lui Saddam nu par a fi deranjaţi de către portretele acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici