Sam Smith a confirmat că interpretează tema muzicală a următorului film din seria "James Bond"

Cântăreţul Sam Smith, despre care presa britanică a afirmat în ultimele luni că ar putea interpreta tema muzicală din "Spectre", noul film din seria "James Bond", a confirmat această informaţie, într-un interviu acordat unui cunoscut prezentator de radio din Marea Britanie, informează bbc.com.

293 afișări
Imaginea articolului Sam Smith a confirmat că interpretează tema muzicală a următorului film din seria "James Bond"

Sam Smith (Foto: AP / Mediafax Foto)

"Sunt încântat de faptul că pot, în sfârşit, să spun oamenilor acest lucru", a declarat Sam Smith în emisiunea "Breakfast Show with Nick Grimshaw" difuzată de postul BBC Radio 1.

Cântecul, intitulat "Writing's On The Wall", a fost compus de Sam Smith şi a fost înregistrat în luna ianuarie.

"A fost cel mai rapid cântec pe care l-am compus vreodată", a declarat Sam Smith, dezvăluind că a avut nevoie de doar 20 de minute pentru a compune versiunea demo a piesei, ce a fost expediată apoi producătorilor francizei "James Bond".

"Pur şi simplu, cântecul a venit spre noi. Este un cântec de dragoste clasic", a adăugat artistul britanic.

Luni, Sam Smith publicase pe Twitter o fotografie care îl arăta în timp ce purta un inel cu logoul organizaţiei criminale din acest film de acţiune.

Cântecul va fi disponibil în magazine şi pe internet începând din 25 septembrie.

A fost compus în colaborare cu Jimmy Napes, un cunoscut muzician care a colaborat în trecut cu Sam Smith la alte două piese celebre din repertoriul acestuia - "Stay With Me" şi "Lay Me Down".

Temele muzicale ale unor filme precedente din franciza "James Bond" au fost interpretate în trecut de artişti celebri, precum Adele ("Skyfall"), Madonna ("Die Another Day"), Sheryl Crow ("Tomorrow Never Dies") şi Shirley Bassey ("Goldfinder", "Diamonds Are Forever" şi "Moonraker").

Filmul "Spectre", regizat de Sam Mendes, va fi lansat pe 26 octombrie în Marea Britanie şi pe 6 noiembrie în restul lumii, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în România.

În "Spectre", actorul Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007. Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia acestui film, al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes. Printre ceilalţi actori din distribuţie se mai află Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.

Potrivit producătorilor, intriga noului film este dominată de "un mesaj codat din trecutul lui Bond, care îl trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizaţii sinistre".

Cele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

Sam Smith, în vârstă de 23 de ani, un nou venit pe scena muzicală internaţională, a câştigat la începutul acestui an două premii Grammy pentru single-ul său "Stay With Me (Darkchild Version)" şi a fost numit cel mai bun artist debutant. Totodată, discul său de debut, "In the lonely hour", a câştigat premiul pentru cel mai bun album pop.

Cântăreţul soul-pop a spus că albumul care l-a făcut celebru a fost inspirat de problemele pe care le-a avut în dragoste, după ce a fost părăsit, anul trecut, de bărbatul de care era îndrăgostit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici