Sâmbătă va avea loc o "bătaie" în Capitală - FOTO/VIDEO

Înarmaţi cu sticle de plastic, pistoale cu apă, baloane şi ochelari de scafandru, oamenii mari sunt invitaţi la o joacă "de-a copiii" de către Asociaţia Delivering Life care organizează o bătaie cu apă în parcul Herăstrău la Roaba de Cultură, sâmbătă, 30 iulie, începând cu ora 13:00.

1097 afișări
Imaginea articolului Sâmbătă va avea loc o "bătaie" în Capitală - FOTO/VIDEO

Sâmbătă va avea loc o "bătaie" în Capitală - FOTO/VIDEO (Imagine Cristian Munteanu / Mediafax Foto)

Bătaia cu Apa este un eveniment anual, organizat cu unicul scop de a aduce oamenii împreună pentru a se juca. Aflat la a patra ediţie, evenimentul va avea loc sâmbătă, în parcul Herăstrău la Roaba de Cultură, unde Asociaţia Delivering Life îi invită pe toţi cei care visează la o evadare din cotidian printr-o joacă a copilăriei.

Evenimentul include un ♫ concert ♪ al trupei de electro-folk Cobzality; reciclarea, cu scop caritabil, a sticlelor de plastic; poze executate profesionist care vor fi publicate pe Facebook; un tricou pentru cei din "linia întâi a luptei" şi hidratare maximă din toate părţile. :D

Promo-ul poate fi urmărit aici

Pentru a participa, "bătăuşii" trebuie să se înscrie AICI, iar primii 100 de înscrişi vor primi un tricou de la Branderpromo.ro, pe care să îl folosească în "câmpul de luptă".

Participarea e gratuită, însă doritorii de joacă sunt aşteptaţi cu sticle de plastic cu dop găurit, în schimbul cărora vor primi la final apă de băut, oferită de Carpatina, sponsorul din acest an.

Participanţii sunt invitaţi începând cu ora 13:00 la standul Delivering Life de la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău, pentru a-şi ridica tricoul, şi sunt încurajaţi să aducă, pe lângă sticlele de plastic, orice fel de "arme" sau accesorii care le aduc aminte de copilărie: puşti sau pistoale cu apă, pungi, baloane, ochelari de scafandru etc.

Iar pentru ca evenimentul să fie cu adevărat memorabil, partener de imagine va fi Bogdan Harabagiu de la Amaze Professional Photography care va surprinde cele mai bune momente ale stropelii.

Cei care vor să-şi facă "poftă de bătaie", pot vedeea cum a fost la ediţia din 2014:

"La finalul evenimentului strângem toate sticlele de plastic, le ducem la reciclat şi banii primiţi îi vom dona către Asociaţia Inima Copiilor – care ajută copiii cu probleme medicale, în special cu afecţiuni cardiace", au transmis organizatorii.

Cei care doresc, vor putea rămâne la final în spaţiul Roaba de Cultură unde urmează Trupa Cobzality care a lansat primul album de electro-world music din România, "Paparuda 2.0", material care împleteşte elemente de folclor autentic cu sound-uri avangardiste.

Bătaia cu Apa a avut loc în mai multe oraşe din ţară, prin intermediul Ambasadelor Delivering Life. Evenimentul este susţinut de Green Revolution şi Brigada de Voluntari.

Mai multe detalii despre participarea la eveniment, cât şi filmuleţe din anii trecuţi, se găsesc pe site-ul Deliverin Life şi pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Bătaia cu Apa s-a născut de la ideea de a readuce oamenilor bucuria autentic copilărească care apare prin joc, chiar şi pentru o scurtă perioadă, reamintindu-ne astfel că uneori avem nevoie să punem pauză grijilor şi să nu ne mai luăm atât de mult în serios.

Delivering Life este o organizaţie care a luat viaţă din dorinţa de a aduce zâmbetul pe buzele oamenilor, prin organizarea de evenimente memorabile, înglobate în ritmul cotidian. Astfel, oamenii sunt implicaţi în acţiuni şi surprinşi în mod plăcut în mijlocul oraşului, traficului etc.

Au fost organizate peste 40 de evenimente în aproape patru ani de existenţă, iar evenimentele anuale, deja cu tradiţie, sunt Gala Oamenilor, Bătaia cu Apa şi Petrecerea de Pietoni.

Roaba de Cultură este un proiect iniţiat în 2012 de cei de la Green Revolution ce îşi propune realizarea unui spaţiu multifuncţional în aer liber, cu acces gratuit, destinat muzicii, dansului, filmelor, atelierelor, sportului. El are loc în fiercare an din mai pană în septembrie, în parcul Herăstrău, pe pajiştea de langă restaurantul Pescăruş. Mai multe detalii, AICI.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici