Sandra Bullock şi Ryan Reynolds vor juca din nou împreună într-o comedie

Echipa de creaţie din spatele filmului "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal", din care au făcut parte actorii Sandra Bullock şi Ryan Reynolds, dar şi regizoarea Anne Fletcher, se va reuni pentru a lucra la o nouă comedie.

309 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock şi Ryan Reynolds vor juca din nou împreună într-o comedie

Sandra Bullock şi Ryan Reynolds vor juca din nou împreună într-o comedie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Drepturile de producţie a acestui proiect cinematografic, intitulat "Most Wanted", au fost achiziţionate de studiourile Universal, la sfârşitul săptămânii trecute. În această nouă comedie, Sandra Bullock va juca rolul unei fugare, iar Ryan Reynolds, pe cel al unui agent care va trebui să o aresteze.

Presa americană susţine că acest proiect prezintă multe similarităţi cu lungmetrajul "Cursa de la miezul nopţii/ Midnight Run", comedia lansată în 1988 de studiourile Universal, în care rolurile principale au fost interpretate de Robert De Niro şi de Charles Grodin. De altfel, studiourile Universal au anunţat deja că intenţionează să producă o continuare a acestui film.

Proiectul "Most Wanted" a aparţinut iniţial studiourilor Disney, care au încasat peste 317 milioane de dolari în 2009 graţie comediei "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal". Conducerea de atunci a studiourilor Disney a fost schimbată, iar noii directori se concentrează mai mult pe producerea filmelor destinate întregii familii. La noul proiect vor colabora şi Pete Chiarelli, scenaristul comediei "The Proposal", şi producătorii David Hoberman şi Todd Lieberman.

Ryan Reynolds este un actor de film şi televiziune canadian, care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl". Înainte de căsătoria cu Scarlett Johansson, el a fost iubitul cântăreţei Alanis Morissette.

Sandra Bullock este o actriţă americană devenită celebră pe plan mondial în anii 1990 graţie filmului de acţiune "Speed - Cursa infernală", dar mai ales comediilor romantice în care a jucat, precum "Miss Agent Secret" şi "While You Were Sleeping/ În timp ce tu dormeai", dar şi lungmetrajului "Crash - Poveşti din L.A.", recompensat cu premiul Oscar în 2006. În 2009, Bullock a fost desemnată actriţa cu cel mai mare succes de box office, datorită comediei "The Proposal/ Vrei să te însori cu mine?", dar şi dramei "The Blind Side", pentru care a primit, anul acesta, premiul Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici