Sandra Bullock: Voi apărea goală în toate filmele mele viitoare

Sandra Bullock a fost atât de încântată de faptul că cea mai recentă comedie în care a jucat - "The Proposal" - a ajuns în fruntea box office-ului nord-american, încât a decis să aibă scene nud în toate filmele ei viitoare, pentru a repeta acest succes, relatează thesun.co.uk.

611 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock: Voi apărea goală în toate filmele mele viitoare

Sandra Bullock: Voi apărea goală în toate filmele mele viitoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cu astfel de încasări, de acum înainte mă voi dezbrăca în fiecare film!... Voi avea 70 de ani, pielea şi totul va atârna pe mine, iar eu voi juca în nişte filme alese la întâmplare", a declarat renumita actriţă americană pentru postul de televiziune GMTV.

"Haideţi, puteţi să vă imaginaţi că am 70 de ani şi că voi apărea goală în filmul cuiva? În filmul (actorului, n.r.) lui Zac Efron!", a spus Sandra Bullock.

"Zac Efron va face un film mare şi voi apărea şi eu pe acolo, alergând goală, în fundal. Voi alerga înainte şi înapoi, până când mă va remarca cineva. Filmul va avea un succes imens de box office - cu toţii vor dori ca eu să apar în filmele lor", a glumit în continuare actriţa americană.

Sandra Bullock a mers şi mai departe cu aceste declaraţii, mărturisind că, în opinia ei, secretul unui succes de box office nu este dat de scenele fierbinţi de sex, ci de apariţiile goale şi amuzante ale actorilor.

"Dacă eşti gol şi încerci să pari sexy, nu vei face la fel de mulţi bani ca atunci când eşti gol şi amuzant", a declarat Sandra Bullock.

Profitând de această ocazie, actriţa americană a ironizat filmele şi succesul lui Will Ferrell.

"Will Farrell face asta în filmele lui de ceva timp deja. Aţi remarcat faptul că îşi dă pantalonii jos în toate filmele în care joacă? Asta voi face şi eu de acum înainte: filme de acţiune - şi în toate voi apărea goală!".

Filmul "The Proposal", lansat pe 19 iunie, a obţinut deja încasări de 135,3 milioane de dolari la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici