Sânii a cinci top modele celebre, acoperiţi doar de vopsea răzuibilă, pe coperta revistei V

Adriana Lima, Lily Donaldson, Eniko Mihalik, Isabeli Fontana şi Natasha Poly apar în ţinute sexy pe cinci coperte diferite ale celui mai recent număr al revistei glossy V, cititorii având opţiunea de a răzui porţiunea cu vopsea care acoperă sânii celor cinci top modele, informează dailymail.co.uk.

181 afișări
Imaginea articolului Sânii a cinci top modele celebre, acoperiţi doar de vopsea răzuibilă, pe coperta revistei V

Sânii a cinci top modele celebre, acoperiţi doar de vopsea răzuibilă, pe coperta revistei V

Persoanele care vor comanda de pe site-ul revistei V numerele speciale vor putea răzui vopseaua care acoperă sânii top modelelor pentru a le vedea pe cele cinci în toată splendoarea lor.

Cel mai recent număr al revistei V a apărut pe piaţă cu cinci coperte diferite, pe fiecare dintre ele apărând câte una dintre celebrele modele, îmbrăcate în ţinute sexy.

Revistele disponibile la chioşcuri nu apar în versiunea "răzuibilă". Coperta pe care apare Adriana Lima nu are această opţiune nici pentru numărul special comandat online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici