Santana vrea să fie preot (Video)

Chitaristul Carlos Santana, care a câştigat multiple premii pentru muzica sa, a declarat că vrea să se facă preot când se va retrage de pe scena muzicală.

14 afișări
Imaginea articolului Santana vrea să fie preot (Video)

Santana vrea să fie preot (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actualmente în vârstă de 61 de ani, Santana a declarat, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, că ar vrea să pună bazele unei biserici în Maui (Hawaii). Potrivit lui, credinţa a fost cea care l-a ajutat să depăşească momentele grele pe care le-a avut în viaţă, informează BBC News Online.

"Mă voi opri din cântat când voi împlini 67 de ani şi voi face demersuri pentru concretizarea a ceea ce doresc cu adevărat, să fiu preot", a spus el.

Muzicianul efectuează actualmente turneul Live Your Light, care se încheie pe 12 octombrie, în California.

În plus, el urmează să lanseze în curând albumul "Multi-Dimensional Warrior", al 38-lea album al său, realizat din melodii puţin cunoscute de pe albumele sale anterioare.

În pofida succesului continuu de care se bucură în lumea muzicii, Santana a spus că vrea să îşi exploreze şi celelalte capacităţi.

"Nu sunt bolnav de ceea ce fac, dar cred că Dumnezeu mi-a dat darul comunicării şi fără chitară şi capacitatea de a ajuta oamenii să treacă peste unele elemente din Biblie care au de-a face cu vina, ruşinea, judecata şi frica", a spus el.

În cadrul interviului pentru Rolling Stone, Carlos Santana a vorbit şi despre durerea pe care i-a cauzat-o recentul divorţ de soţia sa, împreună cu care a fost timp de 34 de ani, şi despre credinţa care l-a ajutat să depăşească perioada dificilă şi să îşi învingă tendinţele suicidale.

"Lucrul pe care l-am învăţat este că trebuie să treci şi de cea mai neagră noapte a sufletului pentru a ajunge la lumina strălucitoare a zilei şi asta este ceea ce am făcut anul trecut", a spus el.

Chitaristul este unul dintre cei mai respectaţi muzicieni din lume şi a câştigat numeroase premii Grammy, dintre care nouă numai în 1999.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici