Sarah Ferguson, într-un documentar difuzat de o televiziune americană

Ducesa de York Sarah Ferguson va apărea într-un documentar în şase părţi, difuzat de o televiziune americană, unde va vorbi despre încercările sale de a-şi reconstrui viaţa după scandalul în care a fost acuzată că a vândut informaţii privind familia regală britanică, potrivit Reuters.

41 afișări
Imaginea articolului Sarah Ferguson, într-un documentar difuzat de o televiziune americană

Sarah Ferguson, într-un documentar difuzat de o televiziune americană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit reprezentanţilor reţelei de televiziune americane Oprah Winfrey Network (OWN), documentarul se va numi "Finding Sarah" şi va debuta în primele trei luni ale lui 2011.

"Ducesă de York, Sarah Ferguson, va împărtăşi cu telespectatorii noştri propria încercare de a-şi reconstrui viaţa", a declarat Lisa Erspamer, Chief Creative Officer al OWN, reţea de televiziune ce îi aparţine celebrei Oprah Winfrey.

"Cu ajutorul experţilor Phil McGraw, Suze Orman, Martha Beck şi alţii, ducesa va vorbi despre problemele sale recente şi îşi va explora luptele sale de o viaţă cu greutatea, relaţiile şi banii. Ea încearcă să lase trecutul în urmă şi să privească spre un viitor pozitiv", a mai precizat Erspamer.

Ferguson, în vârstă de 50 de ani, este fosta soţie a prinţului Andrew, cel de-al doilea fiu al reginei Elizabeth a Marii Britanii. Săptămânalul News of the World a dat publicităţii, în mai, o înregistrare video în care ducesa de York accepta să "vândă" accesul său privilegiat la ducele de York, cu care a rămas în relaţii bune de la divorţul din 1996, în schimbul sumei de 500.000 de lire sterline (575.000 de euro), unui jurnalist al publicaţiei care a pretins că este un bogat om de afaceri străin.

Sarah Ferguson şi prinţul Andrew au divorţat în 1996, după 10 ani de căsătorie, şi au doi copii. Ea şi-a petrecut mare parte din anii de după divorţ în Statele Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici